IRC-Galleria

kiikiduane

kiikiduane

& tissinpussaus namnam hei!

Blogimerkintä

« Uudempi -

Ai... blogi?Sunnuntai 23.02.2020 23:33

Nythän on niin, että meitsi ei oo koskaan pitäny oikeesti kunnolla blogia. Oon kyllä miettiny sitä aina joskus, varsinkin tässä viime viikkojen tai kuukausien aikana, mutta nää yleisesti tunnetut alustat, niinkö Blogspot tai Wordpress ei oikein tunnu siltä itteltänsä.

Mutta sitte tajusin että mitä vittua, onhan mulla Galtsu! Täällä ei kyllä oo ihan hirveesti liikennettä ollu viime aikoina ainaskaan meitsin kavereitten suhteen... mutta ihan sama!! Tää saa nyt ainaski just nyt kelvata. Kattoo sitte jos joku toinen just nyt -hetki on toista mieltä.

Mitä sanottavvaa mulla on? No en mää nyt tiiä. Roomassa on aika lämmintä. Joku kelvoton lurjus kähvelsi mun repun sunnuntaina mun jalkojen vierestä Trasteveren suihkulähteeltä, ku soittelin kitaraa vasemmalle kääntyneenä. Siellä oli kamera, Canonin Canonet 28, jonka oli saanu postista kaks päivää sitte ja jolla en ollu ettiny ottaa yhtäkään kuvvaa, mummin kutomat lapaset, termari, Robert Gravesin I Claudius, puoliks tai 1/3 täys muistivihko, kynä, kompassi... eli ei sillain mitään henkilökohtasesti supertärkeetä, mummin lapaset ja tuo kamera mua nyt eniten harmittaa. Mutta eipä sille mittään maha, ne on vaan materiaa ja nokka kohti ikuisuutta ja tömps lomps lömps tsirp kukkuluuruu!

Sitte eilen vaan hengasin kämpillä ja nukuin ihan homona, ja tänään hengasin kämpillä ja nukuin vähän lisää, ja luin loppuun Larry Petersin Tibetan Shamanism -kirjan, ja kävin kirppiksellä, joka ei oikeesti oo kirppis vaan pelkästään käytettyä tavaraa myyvän kauppaketjun liike. Sieltä löyty uus kynä, johon pittää kyllä ostaa uus mustesisälmys, ja uus vanha Nokia, niin vanha että siinä on varmaan vielä klassinen matopeliki! Nyt vaan sim-korttia postista venaillen sitte.

Pitäs käyä rikosilmotus tekemässä kans postille, niin jospa sitä sais vakkuutuksesta vähän rahhaa. En tiiä kuinka pitkälle siitä on omavastuuta, mutta samahan tuo on kysyä kuitenni. Pyörä multa lähti kans tästä talon eestä, mutta se oli käytettynä kirppikseltä ostettu aika vanha ja siitä oli kumit puhki muutenki, niin en ollu sitä tässä viime kuukausina juuri käyttäny.

Ilmastonmuutos on aika iso juttu. Mää tykkään talvesta, ku on lunta ja pakkasta.

Tänään maalasin myös vähän. Tarvis vaan kunnon pensseleitä, mulla on vaan yks tommonen, jolla toki maalaa, mutta häätyis olla enempi ja vähän monipuolisempia. Oon yrittäny kysellä taidetarvikekaupoista kasvipensseleitä, mutta kellään ei oo, ja eläinpensseliä mää en halua ostaa uutena, ku en yhtään tiiä, millain kohdelluilta otuksilta ne karvat on peräsin. Käytettynä kyllä kelpais sellasetki.

Nyt vois yytsiä jonku elokuvan Areenasta. Siellä on aika paljon kaikkee mielenkiintosta nyt. Saa nähä millon kirjotan seuraavan kerran, ja kirjotanko sillon tällain, vai kirjotanko ihan jollaki muulla tyylillä. Mulla on aina välillä tapana. Vähän riippuu aiheesta, ja päivän fiiliksestä.

Heippa ja pusuja kaikille ystäville!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.