IRC-Galleria

koifish

koifish

Häiriintynyt hiekkapoika.
Japanin takki on täysin räjähdysmäisesti viime vuosina, ja osaltaan uuden ja jännittävän pulssin maailmassa olemme pitkään rakastettu. One of the bands ollut edelläkävijä tämä on DIR EN GRAY joka valloitti koko maassa yhteensä jo kymmenen vuotta sitten. Lisää äskettäin, mukaan lukien suuri osa Eurooppaa ja varsinkin Yhdysvalloissa, jossa heillä oli aikaa kiertueella intensiivisesti viime vuosina - myös Deftones ja Korn.

Dir en harmaa (JAPディルアングレイ, Dir en harmaa?) - Japanilainen rock-yhtye muodostettiin 2 helmikuu 1997 puretuksi La: Sadie's. Vaikka ryhmä on pysynyt alusta lähtien, oli lukuisia tyylillisiä muutoksia tehdä vaikea määrittää lajin musiikkia soitetaan niitä (mutta yleensä perustuu rock). Alun perin he olivat osa japanilaista visuaalinen-kei kohtaus, mutta viime vuosina päätti erota ekscentrycznego pukeutuminen [2].

Name of the joukkue koostuu kolmesta sanoen kunkin otettu toisella kielellä. "Dir" saksan kielellä, "en", jonka Ranskan ja "harmaa" ja Englanti. Kaoru väittää, että "Dir en harmaa" tarkoittaa "harmaa kolikon". Toinen käännös nimi voi olla: "te harmaa". Tuulettimet, puhuu ryhmän, sen sijaan, että täydelliset nimet usein käyttää sanoja "Deg" ja "Diru.

Dir en harmaa pelataan Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. [3] [4] Billboard Magazine koskevasta kansainvälisestä puolella fanien kirjoitti, että joukkue "ylitti este Kielten Yhdysvaltojen kautta musiikki" ja "saa yleisön ilman laulu on Englanti." [ 5]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.