IRC-Galleria

krootta-

krootta-

-lapsellinen kooma poika-

se niistä vauvoista..Keskiviikko 04.11.2009 23:16

Tornado sitten päätti omakätisesti lopettaa poikasensa.
Kolme mustaa nakkia voi pari päivää sitten vielä ihan hyvin ja tänään, kun menin vaihtamaan puruja, ei niitä ollut enää missään. >:(
Kyllä nyt pistää niin vihaksi, ettei sanotuksi saa.
Ensimmäisen poikasensa se jätti imettämättä ja nyt, kun nuo selvisivät hiukka pidemmälle, sen piti taas ryssiä kaikki!
Oon odottanut tuosta yhdistelmästä poikasia jo 5kk, kaikki on ollut niin viimesen päälle tiptop, että vika ei oo vahingossakaan ollut ympäristön. Mikään ei ole voinut tuon neidin rauhaa stressata ja rikkoa.
Ärsyttävä tapaus! Mihinkään se ei jaksa keskittyä!
Paskanmarjat mä jaksa enää edes yrittää, laitan tuon uroksen jollekin aivan muulle naaraalle. Olkoon vaikka minkälainen 'muotovalio' biatch, mutta ei enää niin kerta kaikkiaan kiinnosta... Turhaan mä tuota urosta sillä tuolla pidän, ehtii uros jo kuolla vanhuuteen ennenkö tuo piika saa kunnolliset poikaset tähän maailmaan. Jaa-a, taas mä hukun näihin 'tyhjän toimittaja' naaraisiin ja uroksia on joka nurkka täynnä(juuri, kun ajattelin, että vähentäisin, en ottaisi enää uusia uroksia)... Kai se on sitten sitä kasvattajan elämää tämä. En suosittele kenellekään. Varasuunnitelman varasuunnitelmallakin pitää olla aina oma varasuunnitelmansa ja kymmenen muuta jossittelun aihetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.