IRC-Galleria

krootta-

krootta-

-lapsellinen kooma poika-

marraskuuLauantai 28.11.2009 03:59

Voi vitsit, huomenna aamusta pitääs käydä Seinäjoella hakemassa lakki ja vaatteita, sitten pitäisi lähteä veljen kanssa pikkujouluihin Kurikkaan ja iltapäivällä vielä piipahtaa Jurvassa viemään Jaanalle pari gerbsua ja marsu. Tosiaan.. Coda(Tumpin & Hertan ainoa poika) muuttaa nyt sitten Jaanalle asustamaan. Onneksi poika pääsee hyvään kotiin. :) Lagus nyt sitten asustaa myöskin jonkin aikaa Jaanalla poikasten toivossa. Toivottavasti saisin sen kuitenkin jo jouluksi kotiin.

Saa nähdä millaista elämä on hetki ilman marsua. Veikkaan, että ihan pirun hiljaista. :') Jänskättää kyllä todella, että mimmosiahan poikasia sieltä mahtaa oikein tulla. Toivottavasti tulisi solidgolden vauvoja, pidän siitä väristä erittäin paljon ja emäntä ehdokas ainakin näyttäisi periyttävän sitä väriä. :P Mieluiten naku vauvan ottaisin, mutta kyllä se karvallinen kantaja marsukin passaa. Saas nyt nähdä...

Oprah nähtävästi on saanut keskenmenon jo toiseen kertaan.. Tornadon siirsin pois, kun nuo poikaset kerta meni. Saa neiti keskittyä näyttely uraan, jos ei poikasten hoito kiinnosta. Pata ja Pertti asuvat nyt yhdessä jälkikasvun toivossa ja ensi vkolla varmaan yhdistän Takun ja Kaijan/tai Xuun(riippuu nyt vähän siitä, että kummalle ois tulevaisuudessa vaikeampi löytää sopivaa sulhoa).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.