IRC-Galleria

labi

labi

ja nautin rumbasta

HHAAAHAATiistai 27.10.2009 20:31

oon kyl aika truuhikari:''''D ---> matikka: 10- :''''D aika huvittavaa mun mielestä, sillä mun kiinnostus matikkaan on tosissaan negatiivisella puolella, enkä ees kirjota sitä ni who cares mut iha jees ku pysyy ysinä ainaki=DDD

joo ja sit oliha noi muutki iha mukevii: äikkä 45, ruotsi 9- ja espanja 9½! tosin toi uus palautuspäivän aikatauluhomma oli TYHMÄ, koska ihan tosi meil ois alkanu vast 11.15 koulu mut EIIIII vaa pitää tulla 8.20-.-' ööf, ei mikää ihme et tarvii joka päivä jotkut 2-3h päikkärit! (joo joo olen 18)

JOO ja mul on iha sairas tatskakuume/-himo ja tässänäin ootan sitä ihanaa hetkeä kun mennää even kaa varaa aikoi!!! voiko ihminen saada mitään niin kaunista ja ihanaa omaan kroppaansa kun tatuointeja?! mmm! ku sais viel rahat jostain kokoon, mut toisaalta on mul jo varausmaksu tos ja ylikin, kuha nyt vaa oon säästökuuril ja OON OLLUKKI ja en ostanu tänää ees ruokaa vaikka mun mahan ulvomisen ois kuullu melkeen koulun ulkopuolelle asti.. (niin joo no se limu nyt oli vaan elossapysymisen kannalta pakollinen ostos!)

mm, taidan lähtee kattoo midsomerin murhia ja sit vois jaksaa tehä espanjan läksyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.