IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

VäsyttääTorstai 03.11.2005 01:20

Merkintä 2

Tänään siis olin kaverini kanssa Helsingissä Studia-messuilla. Aamulla aikaisin ylös ja bussilla Hesaan ja edelleen messukeskukselle Wanhaan satamaan. Lukiolaisten liiton kortista oli todellakin hyötyä, sillä sisään pääsi sillä ilmaiseksi ja tietty noi bussimatkatkin sai puoleen hintaan. No messuilla sitten tuli oltua monta monta monta monta tuntia ja mukaan lähti monta monta monta monta esitettä erilaisista jatko-opiskelupaikoista. Jopa Iso-Britannialaisten yliopistojen esitteitä!

Täytyihän sitä sitten käydä myös shoppaamassa kerran Helsinkiin asti tultu. Foorumissa kului sitten iltapäivä. Ja rahaa paloi aivan liikaa... :/ Täytyy hankkia töitä heti kevääksi...

Takaisin kotiinpäin 18 jälkeen bussilla. Haettiin vielä liput Apulannan keikalle perjantaiksi tuolta maan mainiosta Metrosta. Heh.

Nyt on niin väsynyt. Jalkoja särkee mutta aivan mahtava päivä takana. Huomenna kun jaksaisi vielä kouluun...

Plääh...Tiistai 01.11.2005 20:14

Päiväkirja... Hmmm... Mielenkiintoista :D

Merkintä 1

Kyllä taas oli tylsä päivä. Oli vähän väsynyttä koulussa ja sit kotosalla. Päiväunet teki kyllä tosi hyvää, taidan alkaa ottaa niitä useamminkin. Kahvia tekee mieli aivan liikaa... Kupillinen vois virkistää sen verran, että jaksais tehdä läksyt ja siivota vähän tätä just käsiin räjähtämäs olevaa huonetta. Huomenna pitäis lähteä Helsinkiin Studia messuille. Toivottavasti sieltä sais jonkin näköistä vinkkiä mitä lukion jälkeen. No jos ei, niin ainakin ostoksille pääsen :D. Jotain lohtua.

Kauheen pimeetä pihalla jo. Vois oikee ryhdistäytyä ja lähtee lenkille. Hyvää vaan tekis sekin. Heijastimen vaan ku muistais sit ottaa....

np: The Crash - Thorn In My Side

- - - - - - - -

21:11 Oi ku hyvä olo! Lenkki oli aivan ihana! Tähtitaivas ja pieni tuulenvire. Nyt sit maikkarilta Muodon vuoksi... :)
- Vanhemmat »