IRC-Galleria

huhhuhTorstai 02.08.2007 03:20

kesätyöt, loppukaa jo!

np: Eels - I Need Some Sleep

OhhohLauantai 18.02.2006 22:07

Nyt sit on lukio lähestulkoon loppu. Kuuntelut oli ja meni, samoin abien potkiaiset, penkkarit ja abiristeily. Kirjoitukset kk päästä :/. Iiik! Mutta ei jaksa panikoida vielä niistä.

Ollut tosi kiireistä täs ja nyt pääsee sit rentoutumaan. Risteilylläki kivaa vaik laivabaarien juomat kyl niin laimeita et sais omaisuuden tuhlata et pääsis joihinkin tunnelmiin. Noooh. Tax Free <3.

Nyt sit alkoi lukuloma (=pippalointii, nukkumista, lisää pippalointii...). Mokoma esiintyy 25. päivä ja In Flamesin keikka tulossa myös tos 14.3. Mahtavaa! Rahaa ku vie jostain sais...

Mutta lauantai-ilta ja eiköhän jotain äksöniäkin tarttis alkaa kehittelemään.

np: Slipknot - Vermillion

_o/

^^Tiistai 03.01.2006 14:22

np: Nickelback - Far Away

Welcome year 2006!Sunnuntai 01.01.2006 21:13

Olipas vuodenvaihde... Tais mennä aika kovaa... Mut oli ihan hauskaakin mut ei ihan suunnitelmien mukaan menny. Noh, jos vuoden päästä paremmin :D

Olo hehkee, vieläkin, mutta parempi. Huoh.

np: TRUSTcompany - The Reflection

..Lauantai 24.12.2005 04:33

Pientä yöpalaa... Pepsi maxii ja lakritsaa. Jipii. Kofeiinia. Jouluaatto ja aika ei-joulu olo. Ehkä huomenna kun joulutorttuja ja glögiä maistelee.

Mutta riemukasta joulua vain kaikille!

np: Mew - She Came Home For Christmas

What a headache...Maanantai 19.12.2005 20:35

Valvominen on aika rankkaa... Meni koko vkloppu myöhäsee iltaisin ja eilen luin kokeisiin... Nyt armoton päänsärky. Kahvii ja buranaa. Toimii mut ei tarpeeks hyvin. Ylihuomenna viiminen koulupäivä. Ihanaa! Saa nähdä mitä siitä abien esityksestäki sit tulee ^^ Oivoi. No hauskaa kumminkin!

TreKeskiviikko 14.12.2005 02:43

Tänään olin sit Tampereella tapaamassa Belgian 2004 kesäleirin toista leaderia. Oli todella mahtavaa nähdä jälleen 1½ vuoden jälkeen. Kahvilla Cafe Europassa (oli muuten eksoottinen paikka, suosittelen lämpimästi) ja sit shoppailee joululahjoja. Aika, rahasta puhumattakaan, kului älyttömän nopeasti. Kohta pitikin jo lähteä takaisin kotiin. Ei jäähyväisiä, vain näkemiin. _o/

Huomenna kouluun vasta 11. Saa nukkua aamulla kunnolla. Mahtavaa! Nyt täytyisi vaan laittaa töpinäksi noiden joulukorttien ja -pakettien kanssa, että ne menee vielä perille tonne merten ja maiden taa.

Taidan olla tulossa kipeeks, tai olla jo... Kiva näin jouluks... :/

Np: Poets Of The Fall - Late Goodbye

päivääLauantai 10.12.2005 17:21

/huomenta! Eilen sit ekaa kertaa DD mut ihan hauskaa oli. Meni vaan vähän turhan myöhään... Tänää kai uusiks. Saa nähdä.

Kohta onneks joululoma! Vajaa kaks viikkoo. JES!

np: Coldplay - Square One

Päk 2 KokemäkiTorstai 08.12.2005 01:27

Itsenäisyyspäivä sujui erittäin leppoisasti Helsingissä Satakunnan osakunnan juhlissa. Kutsuvieraina siellä ja jopa soihtukulkueessa mukana! Vilkutettiin jopa Tarjalle! ^^ Illemmalla juhlissa ja jatkoilla tietysti myös mukana, täytyihän sitä mennä minne muutkin. Aamulla... Kiitokset SatOlle, hauskaa oli! Hesestä hampurilainen ja kotiin bussilla.

Jostain kumman syystä väsyttänyt tänään...

Never say neverSunnuntai 04.12.2005 23:15

Huoh... :) Kyllä tää maailma on vaan niin ihmeellinen. Kuukausi ja asiat muuttuu täysin. Ihanaa. En ymmärrä, enkä halua sen enempää ajatella. Elän vain ja nautin tästä. Uskomatonta tää kyllä... Hymyilyttää.

- - - - - - - - - -

We live in a beautiful world...

Oh all that i know
There's nothing here to run from
Cause here
Everybody here's got somebody to lean on