IRC-Galleria

hevoseni onkin sieniPerjantai 09.12.2005 22:33

aikas jänskää on kyl ollu taas like allways. molly alkaa potea reumatismia eikä t-nappi toimi joten writin' messages quite interesting :/ myös lemmikki-kilpikonnani verorumilus oli hyvinkin ällöttävä tänään mutta aloitimme uuden mukaansatempaavan venyttelyharrastuksen. ehkäpä jippekin siitä vertyy eikä gönkkää enempiä.


huooh joulun tuloa ei voi estää vaikka sitäkin on yritetty kuten jo muinaiset roomalaiset aikoinaan. masennus. joulu saa sellasta välillä aikaan. äikän portfoliosta tuli oikee alisuoriutujien riemukulkue koska toiset olivat myös panostaneet siihen. mmaya tosin oli taiteillut maailman kauneimmat kuninkaallisen kanteen ja se olikin hyvin rakkauskuva <3 saan sellasen joulukorttiinki :>


jeejee jouluna leville. voi surku. no pääsee lautailee mut mähän oon jo niin pro et tulee vähä tylsää pitää vaan ehk laskee maailmancuppii joka on oikeesti paras mut maybe suksilla. laudan kanssa suuntaamme ehk eka vaiks uusiin perherinteisiin NO EI OIKEESTI vauhti loppuu kesken ni joutuu kävelee puolen mäkee. onks se sit muka mukavaa jonkun mielestä no ei. niijust. kuka sellasia haluu laskee ei siel ees koskaan oo ketää ei sillä et koskaan oisin laskenu. ehheh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.