IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

tarina sauleista ;<Sunnuntai 09.12.2007 00:46

Olipa kerran Lotan kamppipäivä ja Lotta oli kävelemässä ulko-ilmaan kampista. Mutta kappas, ulko-oven lähellä olikin hylly, mistä sai ilmaislehtiä, joissa oli Sauli kannessa! Lottapa innostui ja otti 4 lehteä ja rullasi ne hienosti ja huolellisesti, ettei Sauleille sattuisi mitään ja sitten hän asetti ne laukkuunsa.

Kun hän ja hänen ystävänsä olivat rautatieasemalla, Lotan kaveri huudahti "missäs ne saulit nyt ovat" ja kappas! Ne olivat tippuneet autotielle!!! Lotalle iski paniikki ja hän juoksi kohti Sauleja, mutta kävipä niin huonosti, että bussi ajoi niiden yli. Lotta sai silti pelastettua tielle juostuaan yhden saulilehden, mutta se oli ihan kurassa. Lotta otti sen kuitenkin suruissaan mukaan ja ryttäsi laukkuunsa.

Lotta kiersi joka paikan, eikä löytänyt uusia saulilehtiä. Ei rautatieasemalta, eikä foorumista, vaikka hän yritti etsiä. Joten Lottapa meni ystävineen lopulta takaisin kamppiin ja sitten Lotta juoksi hakemaan kaksi uutta saulilehteä (ja vanha sai häipyä roskakoriin) ja ongelma oli ratkaistu!

Ja se oli nopeaa toimintaa, koska tunnin päästä niitä ei enään ollut hyllyssä! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.