IRC-Galleria

Rakastan lääkärei.Maanantai 25.08.2008 16:07

Torstaina neljän tunnin jonotus lääkärille. Oli särkeny korvat jo jonkun aikaa ihan reippaasti ja sitten se lääkäri oli sellanen pikku blondi pimatsu ja ronkkii korvia ja mä puren huulta ja itku tekee tuloaan siinä käsittelyssä. Sitte se hieroo naamaansa ja vääntelee typeriä virneitä naamalleen ja toteaa: "Mä en oo ny ihan varma, et onko se tulehdus...mä määrään sulle buranaa, oota kirjotan sul reseptin!"
Seuraavat päivät menikin seuraavanlaisilla annoksilla: 3-4 kertaa 800-burana, 4 kertaa 400-burana ja 5 kertaa 500-para tabs.
Lääkärin määräys oli sisi toi 800-burana 1-3 kertaa päivässä... ja noiden lääkkeiden jälkeen teki silti mieli ampua pää tohjoksi säryn takia.
Sunnuntai aamulla toinen korva tukossa ja huomaan et se märkii. Wuhuu! Olo ihan total shit ja sit vaan uudestaan lääkäriin. Tällä kertaa jonotin vaan 2 tuntia ja pääsin jopa jonon ohi. =) Ja oli vanha harmaahapsinen mieslääkäri! Eka se vilkas mun korviin ja sit se pisti sellasen ääniraudan mun päähän ja kysy mist kuuluu, osotin mun korvaa ja se vaan totes: "Joo, selvä välikorvan tulehdus." Siin vaiheessa mun usko Turun lääkäreihin palautui.
Nyt 7 päivän antibioottikuuri. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.