IRC-Galleria

JOULUKUU !Maanantai 01.12.2008 20:01

Joulukuun eka paiva, joten ajattelin kirjottaa nyt kaikki vanhat paivakirja merkinnat tanne jos jotain kiinnostaa lukea 
Tas on ollu niin paljon kiireita etten oo kaikista paivista millaan ehtiny kirjottaa.. silloin ois ehka just paras kirjottaa ku niita kaikkia tapahtumia on kiva lukea mutta yritan muistella ja kirjotella ne paivat mista muistan ja oon kirjottanu jo.

Jueves 16.10.08
Penelopen (mun hostsiskon) synttarit.. ja tavallinen koulupaiva. Lauantaina niita vasta juhlitaan mut tanaan on oikeet. Se taytti 10.
17.10.08 viernes
Saatiin todistukset ekasta jaksosta! Taalla 100 on sama ku suomessa 10. Sain espanjasta 75, matikasta 90, italiasta 95, kotitaloudesta 85, uskonnosta 90 ja englannista 100 ! Sillai ihan jees ku en oo vissiin koskaan nahny ees uskonnon maikkaa ? Oon tunnit ain tietokone luokassa ja paril tunnil oon vaan nukkunu yms. Enka oo tehny ku italiast yhen kokeen. Sain paremman todistuksen ku sasi vaikka se tekee joku 3h aina sen koulus laksyi ja tekee koulus kaiken :D saaliks kay.
Olin illal vasy ni en lahteny minnekkaa.

18.10 sábado
Herasin joskus 11, kavin koneel ja yhen aikaan lahin ulos. Mentiin Shoppaamaan Lenan ja Sasin kanssa Bella Vistaan ja Plaza Lamaan. Ostin ihanat korkkarit ja jotain pari paitaa! Shoppailun jalkeen otettiin taksi himaan. Sasi tuli meille ja syotiin pizza ja kakkua sun muuta ku taalla oli mun siskon synttarijuhlat. Kaikki kakarat pyori jaloissa, rasittavaa -.-
Illalla sit mentiin ulos Sasi, mina, Lena ja pari jatkaa. Oli kivaa. Alettiin joskus 8 valmistautuu, soviteltiin sikan vaatteit yms ja joskus puol 10 oltiin et shiit enaa puol tuntii hirvee kiire. Mut ois pitany arvaa et ei meil mikaa kiire ollu, ne tuli hakee 11 vaiks sovittiin 10. Taalla menee aina nain. Seistiin sit tos meijan ulkona joku tunti ja odoteltiin vaan. Mua vasytti seista ni nojasin kadella yhteen palmuun ja se oli ihan tayn jotain pienii polttavii otokoita mut emma huomannu. Mun katta pisteli ja poltteli ihan sikana ja sasi vaan nauro. -.- Mentiin Chaoon ja Sasi tapas sit siel tuttuja ja ku se oli vahan vasy ja juonu, ni joskus 1 aikaa se lahti. Me jaatiin viel Lenan ja poikien kaa sinne.. Olin 2 kotona mut puhuin sit viel jonkun tunnin sasin kaa puhelimes ku se oli ihan paniikis et on havittany henkkarinsa vaikka ne oli mun laukussa. Ja aamul oli mukava 7.30 heratys sairaalaan sosiaaliavustukseen jejee.
19.10 domingo
Oltiin koko sunnuntai aamu 9h sita avustustyota tekemassa ulkona auringon paisteessa eika mulla ollu aurinkorasvaa ku viimeks oltiin sisalla ni mista oisin voinu varautuu. Sain sit hirveen aurinko ihottuman, koko kroppa tayteen punasii pilkkui kivakiva. Sit mentiin makkiin syomaan<3.

21.10 martes
Eilen meinasin kuolla kouluun. Oli ihan torkeen huono olo. Tanaan sama juttu. Silmiin sarkee ja jos liikutan niita ni koko paahan sattuu, sit kurkku kipee yms  . Mulo n vissii kuumettaki mut en voi jaada taas himaa ku viimeviikolki olin jo 2 paivaa pois.

22-23.10 olin niin kipee et en voinu menna kouluun. Jutskasin sit aitin ja iskan kaa mesessa yms 
Ja kirjotin espanjaks yhen tekstin ku perjantaina pitaa koulus esitella itteni uudelle maikalle ni se halus et mun pitaa teha jotain tasta et miten ma oon taalla ja mimmonen perhe ja plaplaa, kirjotin tallai ja oli vaan nelja virhetta hei, oon ylpee, en oo ollu taal ku vast 2 kk ! noni:
Me llamo Lotta y yo tengo 16 años. Soy de Finlandia. Ahora yo vivo en la Repúblicana Dominicana, en Santo Domingo. Yo vivo aquí por 10 meses. Hace dos meses que estoy aquí.. quedan ocho meses. A mi me gusta vivir aquí pero extraño a mis amigas y mi familia. Soy una estudiante de intercambio. Yo vuelvere a Finlandia el próximo verano, a principios de junio.
Aquí yo tengo dos hermanitas, un papá y una mamá. Ellos son muy simpáticos. Ellos hablan inglés y español conmigo. Pero yo puedo hablar español y entiendo español más todos los días. Entonces no más inglés. ;)
Yo hablo solo español con mi tia, abuela y abuelo aquí. Y con mis amigas. Por eso yo aprenderé hablar más rápido.
A veces yo desearo “ojalá estuviera ahora en Finlandia” , pero… Entonces todo está bien.

kirjotan sittenki myohemmin lisaa, nyt ei jaks. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.