IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä



tammikuu

voisitko kuvitella kokeilevasi avantouintia? - Hyi hiisi, en todellakaan!
käytätkö toppatakkia vai villakangastakkia? - On toppatakkia, villakangastakkia.. you name it, I have it. Ja silti on ostettava uusi talvitakkia, koska vanhat on jo tyhmiä. No ei vaan, ne on isoja ja kulahtaneita ja menee kierrätykseen.
teetkö uudenvuoden lupauksia? - En. En edes juhli uuttavuotta kovin kummoisesti. Se menee koiralapsen kanssa ihan rauhallisissa merkeissä verhot kiinni telkkaria katsellessa ja muuten vaan kotihiirtä leikkiessä, koska tuo pieni polonen pelkää rakettien pauketta ihan mahdottomasti.

helmikuu

pidätkö luistelusta? - Joo!
entä hiihdosta? - Siitäkin :)
mitä teet ystävänpäivänä? - En mitään normaalista poikkeavaa

maaliskuu

alkaako kevät maaliskuusta? - Kevät alkaa sit, ku kyllästyy talveen. Eli yleensä tammikuussa.
odotatko jo kesälomaa maaliskuussa? - En, ku pidän loman yleensä vasta loppukesästä/syksyllä. Tulis vähän turhan pitkä odotus, ku tuolloin jo rupeis sitä venailemaan.
millainen oli tämän vuoden maaliskuu? - Hirveen hyvä kysymys mutta en kyllä muista. Varmaan kävin töissä ja hengailin kotona. Eli sitä samaa rataa, ku muulloinkin :D

huhtikuu

mitä pidät pääsiäisestä? - Pidän. Juhlapyhät nyt ylipäänsä on kivoja ja pääsiäisenä alkaa olee jo ihan oikea kevät täyttä häkää käynnissä. Ainakin tänä vuonna oli, ku sitä vietettiin niin tuhottoman myöhään :D Mutta eipä pääsiäinen muuta merkkaa, ku vapaapäiviä, sillä minähän en oikein noista kirkkotouhuista ja muusta höpöhöpöstä perusta yllättäen.
syötkö pääsiäisenä paljon suklaamunia? - Möhnämunia pitää hamstrata. AAH! (Siis Maraboun maitokreemillä täytetty suklaamuna, teille pervoille tiedoksi, jotka ajattelitte jotain ihan muuta)
aprillaatko jotakuta huhtikuussa? - Ei mun pokerinaamalla :D Mua on kyllä äärettömän helppo jekuttaa, koska uskon aina ja kaiken.

toukokuu

kumpi on parempi kuukausi, toukokuu vai kesäkuu? - Toukokuu, koska sillon ei oo vielä kesä.
teetkö kevätsiivouksen toukokuussa? - Siivoon sillonku huvittaa. Eli miltei jokaisena vapaapäivänä, koska siivoaminen♥
onko sinusta mukavaa, jos koulussa/töissä ollessasi alkavat jo kesäiset kelit? - Whatever

kesäkuu

heitätkö talviturkin yleensä kesäkuussa? - En heitä talviturkkia Suomessa, koska järvessä asuu järvihirviöitä ja haita ja muita kauheita petoja. Kuten haukia ja muita jättikaloja. Ja vesi on sameaa ja muita tekosyitä.
syötkö kesäisin paljon jäätelöä? - Tänä kesänä oon syönyt ihan hulluna! En oo koskaan ollut oikein jätski-ihminen, mut jostain syystä nyt on mennyt ihan himona vaikka mitä erilaisia ja on pitänyt testata kaikki uutuudet. Tänään voiskin ostaa jätskiä. Taas.
miten tykkäät viettää juhannuksen? - RAUHASSA! Hyi vittu jotkut festarit ja muut sekoilupaikat. Tänä vuonnakin oli ihan huippua olla koirien kanssa porukoiden luona talovahtina ja hengailla ihan itsekseen koko hela juhannus ja ottaa vaan iisisti♥♥♥ Tai no, käytiinhän me Marikan kanssa Passionissa yhdellä. Noh, kahdella. Hurjat me! :D
Voisihan sitä jonkun kanssa tai jollain kivalla porukallakin viettää ihan vallan hyvin myös, kunhan tuo känniörvellys ja muu sekoilu jätetään pois. Ei semmoisia enää jaksa. Terveisin, 27v mummo <yatta>

heinäkuu

Onko heinäkuussa yleensä parhaat kelit? - Ei. Helteet on perseestä ja harkitsin tänä vuonna jo melko tosissani kesäkodin hankkimista jostain napajäätiköltä.
pidätkö helteistä? - Kuten jo mainittu: helteet on perseestä.
koetko, ettei helteestä saa valittaa, vaikka se välillä ahdistaisikin (koska talvella kuitenkin vituttaa kylmyys jne.) - Minkään muun vuodenajan mikään ilmiö ei vituta kuin kesähelteet. Syksyn sateet on ihan parasta ever ja talvellakin rapsakka pakkanen on vaan huippua!

elokuu

vituttaako koulun/töiden alku? - Elokuussahan se loma vasta alkaa! Että lälläslää, tässä vietetään viimeisiä työpäiviä ennen kesälomalle jäämistä. Ihan kolme kokonaista työpäivä jäljellä.
oletko yleensä kesäisin kesätöissä? - Ihan oikeissa töissä.
mitä ajattelet siitä, että nyt on jo elokuu? - IHANAAAA!! Tajusin oikeestaan vasta tänään, et nythän tosiaan on jo elokuu ja tulee syksy ja kylläpä vallan mieli piristyi hetkessä. Heihei tyhmä kesä ja tervetuloa ihana, värikäs syksy!

syyskuu

millaista teetä kannattaa juoda, jotta tulee hyvä mieli? - No Mateeta kannattaa juoda aina. Ja Indiskan mansikka-inkivääri on myös aika herkkua.
poltatko kynttilöitä kodissasi? - Kyllä
onko syksy uudistumisen aikaa? - Kai? Tai en minä tiedä, en minä harratsa kauheesti uudistumista minään vuodenaikana, ku olen jo ihan hyvä tällaisena.

lokakuu

oletko kokenut kaamosmasennusta? - En. Mainitsinko jo, että rakastan syksyä? :D
pidätkö iltapimeästä? - Joo. Mutta onhan se nyt myös hullun pelottavaa, ku kaikki pedot (mm. ihmissudet) voi taas hiippailla hämärän turvin ihan vapaana. Iik.
tuoko syksy väsymystä? - Ei

marraskuu

onko kylmyyteen tottumista? - On. Onpa outo suomalainen, jos ei kestä kylmää. Tai sit vaan tyhmä, koska oletteko koskaan kuulleet talvivaatteista? Niitä myydään kaupassa.
odotatko joulua marraskuussa? - Odotan jo nyt elokuussa :D
mitä teet kavereiden kanssa talvella? - Mitä nyt muulloinkin.

joulukuu

mitä pidät joulusta? - <sydän>
ovatko perhejoulut olleet onnellisia? - Ei se onnellinen joulu ihan siitä ole kiinni. Sanotaan ennemminkin niin, että joulu on minusta onnellisin läheisten ja rakkaiden kanssa. Oli ne sitten perhettä tai ei.
odotatko uuttavuotta joulukuussa? - En enää. Normipäivä. Vähän enemmän vaan meteliä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.