IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!
Juntilla torettihin viikko sitte pahat virtsakivet. (On muute mukava orottaa hevon kusemista karsinas X-/ Meillä meni reilu tunti vaikka Juntti eioo ikinä ollu mikää ujopissa...). Niitoli paljo! Nyt sitte lääkitähän loppuikä, koska ei kuurilla mee ohi. Menis kuurilla jos kysees olis ruokintavirheen tms aiheuttamat virtsakivet, muttaku tää on joku "ylemmän kärres" oleva homma. Joillaki hevoosilla kuulemma vaan on niin emäksinen (muistaakseni niin se arto sanoo jotta emäksinen) virtsa jottaa paakkuunnuttaa kivennäisaineita...No hyvä jotta tuohon on lääkitys =) Pystyy elää aiva täysi normaalia elämää, ei kärsi ja on täysi kilipakuntoonen =) Eikä oo perinnöllinen! (paskanjauhajille vaan tieroksi. Tarkastin asian Artolta X-P ).

Tällä viikolla sitte olis taas eläinlääkärin "tapaaminen". Eli rokotus ja raspaus. Tuloo taas kaikille tallin hevoosille tekemähän jotaki samahan aikahan. Menöö neljähän pekkaan käyntimaksu x)

Moon saanu vähä rästihommia tehtyä. Juntin kotisivut aika hyvällä mallilla jo (käykää ihastelemas http://www.netikka.net/knut ISO KIITOS MIKOLLE!!!) ja tavarat kirpparilla. Hinnat aiva sika-alahaaset. Toivottavasti menis KAIKKI! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.