IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

FUCK mikkä olosuhteet!Perjantai 16.01.2009 13:41

Ei pakkaases ja auringonpaistees mitään vikaa oo muttaku ei oo lunta!Juntti on ku lyhyellä sytytyslangalla varustettu pommi (eileen sätki aiva pökönä ku ajoon pellolla...) niin on tosi kiva vaan kävelytellä sitä! Meinasin maneesille tänään mutta Sanna tarttoo itte koppia. Jos sitte ratsastaas rinkiä kentällä x( Tielle ei viitti eilesen perusteella lähtiä ajamahan ja pellolla ajo on hieman tylsää piremmän päälle...Hitto ku isä ei kerkiä korjata sitä koppia. Eikä myöskään anna vierä sitä muualle korjattavaksi. VAIKIAA!

Mun kinttu alakaa olla suht normaali. Vähä vielä kinnaa, muttei pahoon.

Jesse sai tehosteen keskiviikkona. Voi jee senki kans on tuskaa orottaa eläilääkärillä! Duraceli sätkii sielläki koko ajan. Ja sitte varsinki ku orotushuoneesehen tuli toinenki koira! Tuskanhiki tuli... Joo ei se osaa käyttäytyä... Herra ylisosiaalinen tahtoo tutustua joka paikkaan ja eläimeen ja ihmisiin.

Sain börjesin paketinki lähetettyä takaasi. Ja laitoon ht.nettihin nahkasaappairen ostoilimootuksen. Saa nähärä...Meinasin vähä mokata mittojen kans ku mittasin keskiviikkoehtoolla pohkeen mitat ensi vahingos tuosta vasemmasta jalaasta joka oli aiva tukki X-/ Hyvä minä. Onneksi tajusin heti ku olin viemäs mittanauhaa takaasi paikoollensa.

Jaa'a huominen aamu olis töitä ja Junttiki pitääs liikuttaa huomennaki (menisköhän taas käyntiä kentällä...plaah). Sitte ehkä ehtoolla pitkähän n1nnu:n ja Harrin kans. Markoki oikeen meinaa tulla! Pitääs vaan käyrä hakemas ennakkoliput (jos niiton vielä) ku ei tierä kuinka paljo väkiä siellä sitte on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.