IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

Keskiviikko-päivää!Keskiviikko 04.02.2009 13:42

Niin se alakuviikko on taas hurahtanu. Aika menöö jotenki nopiaa. Liekö sitte hyvä vai huono juttu...?...

Viikonloppu meni aikalailla vetelehties (morkkis tuloo ku ei mitään saa aikaaseksi! x( ). Anoppilas käytihin alavudella ja sensellaasta.

Maanantai oli taas tohinapäivä. Aamu töis, päivällä ajoon Juntilla kärryyllä. Oli reipas ja fiksu poika =). Sitte Leenan työ tallia siivuamahan ja sieltä horsebiccailemahan =) Ja sitte kaupan kautte kotia, ku jääkaappi oli niin tyhyjä jottei sitte oo hetkehen niin tyhyjä ollukkaan! Horsebicis tunsin itteni jokseenki vanhaksi ku paikalla ei ollu "oppilaasta" ku minä ja meidän seuran alle 13-vuotiaata x) Kunnon reeni oli kumminki. Ainaki vattalihasten osalta. Kinnaa meinaan vähä nykki x)

Eileen sitte oli aika "rauhallista". Ratsastelin Juntilla kentällä (siinä pystyy jo ravata lähes joka kohoras =D ) ja soli ihan jees. Muuten ihanan herkkä ja kuuliaanen, mutta sillon joku HITON ongelma pysährysten ja paikalla pysymisen kans! Pitää oikeen nyppiä jotta viittii pysähtyä ja ku myötää ohojalla niin heti alkaa hiippailla etehenpäin. Argh! ADHD lapsi ei vaan malta olla paikalla... Laskujaki makselin ehtoolla (mm.Juntin aluelisenssi =) ) ja ruokaa tein. Soittelin sitte Mapenki kans. Onneksi se uus rokotusohojelma ei koske ku niitä joillei oo vanhan ohojelman mukahan rokotukset kunnos. Ei tartte siis Juntille alakaa mitään uusia tehosteeta säätämähän =) Kyselin Mapelta samas jotta haluaasko se osallistua Juntilla siihen suomenhevoscuppiin (en kyllä itte uskalla ku siinon 80 ja 90 rataki X-/ ). Oli ihan innostunu mutta pitää vielä kummanki tsekkailla kalenteria ja kattella vähä miltä näyttää. Olis kyllä kiva saara Juntti kisaalemahan =)

Tänään meen Juntin kans maneesille. Pakko mennä, jotta saa vähä laukkaaltua ja otettua ehkä muutaman hypynki. Olis meinaan se eka sh-cup osakilpaalu Ilimajoella vajaa viiren viikon päästä X-/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.