IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Omituisia tapojaniLauantai 11.02.2006 00:06

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Pitkän jahkailun jälkeen viimeinkin vastaan tähän! Ei tämä ollutkaan vaikeaa, lista jäikin vielä pahasti kesken! Haasteesta saan kiittää Foamy - prkl :D

1. Rakastan tekstien tarkastamista (eli nimenomaan pilkun viilaamista). Pilkkujen tulee olla oikeilla paikoillaan, sanat oikein kirjoitettuna ja lauseet johdonmukaisia! Minusta olisi tullut hyvä äidinkielen opettaja ;)

2. Sitten on tämä suhteellisen yleinen tapa: WC-paperin tulee tulla rullan päältä ei sieltä helkkarin seinän kautta! Kukaa haluaa pyyhkiä paperiin, joka on pyyhkinyt jo veskin seinän? Käännän vaistomaisesti rullan kuin rullan, missä tahansa olenkin.

3. Videoita katsellessa minun on nollattava se aika juttu tai se mikä-lie-numero-hässäkkä siinä kun ohjelma alkaa. Sitten tietää milloin ohjelma/elokuva alkaa olla loppuillaan. Tästä sain viimeksi pari päivää sitten kuulla "Miten voit olla noin neuroottinen?" En muista olenko koskaan alkanut katsoa mitään mitä en olisi nollannut..

4. Laulan päivittäin kotona erittäin paljon - tunnettuja kappaleita omin sanoin ja sävelin - sekä tietenkin vähän tahalleen oikein kunnolla nuotin vierestä. Sanon aina puolisolle, että saat sitten vapaasti käyttää minun keksimiä juttuja :D Mutta ei oo vielä koskaan käyttänyt.. En vaan ymmärrä miksi!

5. En koskaan voi mennä nukkumaan ilman iltatupakkaa. Vaikka en koko päivänä olisi polttanut yhden yhtä, niin illan päättävä savuke on MUST! Sen tarkoitus on hiljentää lujaa ruksuttavat aivoni. Jos ajatukset tupakillakin alkavat laukkaamaan, sytytän toisen tupakan. Pään on oltava tyhjä tai en saa unta. Tästä on tullut oikeestaan jo tosi kiusallinen pakkomielle - suorastaan rituaali. Jos nukkumaanmenotupakan jälkeen teen jotakin enkä mene siis suoraan pehkuihin, minun on taas käytävä ulkona. Eikö ole rasittavaa?!

Että siinä sitten muutama tapani. Ovatko nuo sitten omituisia, mene ja tiedä!

6. Jos vielä nyt sitten yksi. Etenkin talvisin mun on pakko pidättää hengitystä, jos mun edessä kävelee joku tyyppi jonka hengitystä en halua keuhkoihini. Talvisin aina näkee milloin se höyrypilvi sieltä lehahtaa ja sitten äkkiä *mmmmph* suu ja sieraimet kiinni! Nopeasti on sitten suhattava sen ohi. Sama juttu käy jos esim. kaupassa vieressä on joku tosi pahanhajunen heebo. Yleensä ne on vanhempia miehiä, jotka haisee eltaantuneelle hielle ja tosi döfikselle muutenkin! YÖKS!! En kestä!


Hmm, kenetköhän sitten itse haastaisin.. Heitetään pallo vaiks seuraaville

PT1
Nirri
_enska_
downtownstar
elzimus






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.