IRC-Galleria

ma_mi_

ma_mi_

haluaisi uuden verstaan

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

huh huh olipas reissu. olin harry potter-kerhoni kanssa nuuksiossa samoilemassa monta päivää ja väsyttää mutta kyllä kannatti! :)
leiri pidettiiin metsän siimeksessä poissa sivistyksestä. meillä oli mukana teltat, makuupussit, öljylamput, halkoja, tulitikkuja, (mulla piilopullo ;D), luudat, kaavut, muita lämpimiä vaatteita, öljyä, purkkiruokia ja tietysti iloiset mielet ja asenteet!

ihan tässä alussa jo sanon että jos on kiinnostuneita nii pistäkää mulle vaan kommenttia nii saatatte päästä kerhon jäseniksi. on tietysti valintakriteereitä ja soveltuvuuskoe mutta nuo läpäissyt pääsee matkalle taikamaailmaan josta ei jännitystä ja hauskuutta puutu.

seuraavaksi KRITEEREISTÄ:

1. ensimmäinen ja tärkein on ehdoton, ennakkoluuloton rakkaus ja intohimo Harry Potter-harrastusta kohtaan. tällä tarkoitan että Harry Potterin on tultava aina ensimmäisenä. kerhossa on ollut jäseniä jotka ovat esimerkiksi hankkineet marsun ja tämän takia heidät on erotettu. tietysti muita harrastuksia saa olla (minullekkin kertynyt niitä jo liuta) ja muuta elämää mutta Harry Potter on aina Harry Potter.

2. seuraava on tiettyihina asioihin uskominen mitä ei saa huojuttaa mikään. tällä tarkoitan uskomista taikamaailmaan. sillä jos kerhossa on yksikin jäsen joka salaa epäilee olemassa olevaa mutta piilotettua maailmaa eivät muutkaan kerhon jäsenet pääse salaportin läpi. tämä on yksi taikaministeriön suojelusmenetelmistä eikä sille voi mitään. eli jos olet kiinnostunut mutta epäileväinen kerro siitä minulle niin voimme miettiä mitä tehdä.

3. sinun on pitänyt täyttää 13 vuotta sillä kerho ei ole päiväkerho vaan harrastuskerho.

4. sinun on oltava edes kohtuullisen perillä itse Harry Potter-kirjasarjasta. eli mielellään olet lukenut ainakin ensimmäisen kirjan kannesta kanteen ainakin 8 kertaa. Elokuvien katselu hyväksyttävää mutta ei suositeltavaa sillä se on väärentänyt maailmaa hiukan.

5. sinun on omistettava ainakin ensimmäinen Harry Potter-kirja sekä valmistauduttava hankkimaan luuta, hattu, viitta (+mielellään koko HP-puku, niistä esimerkkejä kerhon kokouksissa), taikasauva, kattila, kauha, tiettyjä liemiä sekä muita raaka-aineita. minulta voi tilata luutia ja taikasauvoja teen niitä verstaassani.

sitten SOVELTUVUUSKOKEESTA:

kokeessa testaan soveltumistasi HP-kerhooni. koe koostuu 100 kirjallisesta kysymyksestä sekä 200 tilanteesta joista joudut selviämään. koe tapahtuu kerhohuoneella, taikamaailman eteisessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.