IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

pahapahapaha..Keskiviikko 28.11.2007 21:01

miks mun tekee ihan vähän väliä mieli tupakkaA??!? PRKL.. nyt kun ollu saatana jo vapusta asti täysin savuitta, niin MIKS nyt?? ja joo oon vielä kamalempi ku maistoin kaverilta muutaman hatsin tossa jonkisen aikaa sitte ja ihan hirveetähän se oli ja eihä sitä voinu ees henkeen vetää..! <puna>
mut niin miksi vielä senkin oksetuksen jälkeen tekee vaa mieli? miksimiksimiksi?? ja haaveilen vaa kuinka ostan ja pakkaan sairaalakassiin sen punasen lm-askin ja juoksen heti röökille ku kykenen.. <virne>

ehk pitäskin tehä just niin ja vetää sitte nii monta rössöä putkeen ettei ihan heti teekkään mieli. ja jotai täyssavuttomuutta on turha yrittääkää ku tiijän jo valmiiks et vituiks menee kuitenki jos sellasta yrittää, et jos yrittäs jatkaa iha suosiol viime kevään hyvin alkanutta viikonloppu/lauantaiaskitapaa..

miksi oi miksi piti mennä tommonen paska opettelemaan.. >:|


(kuva: näin siis.. <virne> kuvassa siis en minä, vaan siskoni
(inkivaari) joka ainoona perheen fiksuna ei polta mutta sitten intoontu vähä proidin kanssa siskon tupakeilla leikkimään.. :S )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.