IRC-Galleria

"Koulumatka" ambulanssilla.Maanantai 27.08.2007 16:56

Oli ihan kiva aamu, lievästi sanottuna kiireinen. Jäin nukkumaan vähän pidemmäks aikaa kun oli tarkotus.. No lähdin sitten vähän kiireellä ajamaan. Vähän ennen Narvaa, Toivolan tiehaaran mutkassa tein sit kivan lennon ku suistuin tieltä. Knighti lensi ojaan/pellolle, mä tienreunaan ja pää asvalttiin -> Niska taittu. Rengas meni mun yli, sit moottori yskähti pari kertaa ja sammu. Kypärän pleksi ihan naarmuissa ja sit siihen alko valuun verta. Joka paikassa hiekkaa.

Olin ihan tokkurassa enkä tajunnut mitään, ohikulkijat pysähty, piti mua pystyssä, talutti autoon ja kuskas Narvan terveysasemalle. Siitä en muistakaan kauheesti muuta ku syljin verta ja huusin. Käsi laitettiin siteeseen, niskatuki laitettiin ja sit tuli ambulanssi joskus vähän ajan päästä ja kuskas mut Lempäälään.

Niskan lihaksissa venähdyksiä, nivelten sijoiltaan menoo, aivotärähdys, vasemmassa kädessä ruhjeita ja joku nyrjähdys. Mahdolliset murtumat leuassa, niskassa ja kädessä selviää keskiviikkona.

Tietokone, televisio, lukeminen, kirjottaminen, ym. on kielletty vähintään keskiviikkoiltaan saakka. Tulee mahtava sairasloma -__-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.