IRC-Galleria

marjomoi-

marjomoi-

M, I love you <3

Horoskooppimerkkini- kaksonen 21.5 - 21.6Perjantai 20.02.2009 15:41

Näin siitä sanotaan :

Kaksosten temperamentti: Kaksonen kuuluu hermostuneisiin, vilkasluonteisiin ihmisiin

Kaksonen on eläinradan kolmas merkki, joka liitetään usein nuoruuteen ja monipuolisuuteen. Kaksosen katsotaan astrologiassa olevan sosiaalinen, maskuliini, muuttuva ja positiivinen merkki, ilmamerkeistä ensimmäinen. Hallitseva planeetta on Jumalten sanansaattaja Merkurius ja horoskooppisymboli esittää kaksosia.
Ihmiset, joiden syntymähetkellä aurinko on Kaksosen tähtikuviossa, ovat syntyneet 21.5 - 21.6 välisenä aikana. Kaksosia luonnehditaan luonteeltaan vilkkaiksi, huveja rakastaviksi, karismaattisiksi, eläväisiksi, puheliaiksi, vapaamielisiksi, älykkäiksi, henkisiksi, eleganteiksi ja hyviksi puhumaan. Toisaalta heitä pidetään myös ailahtelevina, itsekeskeisinä, epäjohdonmukaisina, pintapuolisina, levottomina, nopeina muuttamaan mielipiteitään sekä vapaudenkaipuisina ja laiskoina. Kaksosten katsotaan olevan aktiivisia, ja usein monessa mukana yhtä aikaa.

Keskiaikaisten astrologien keskuudessa Kaksosia pidettiin onnen merkkinä, ja siihen kuuluvia ihmisiä pidettiin älykkäinä, hyvinä, vapaamielisinä sekä kiihkeinä omistautujina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.