IRC-Galleria

boringPerjantai 27.01.2006 17:37

meinasin etten osallistuisi tähän kun en keksi mitään, mut pakko kai se on kun on niin tylsäää!

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. oon maailman huonoin pelien pelaajan. meen heti paniikkiin ja sit alan vaan hihittään ja joudun juokseen pois. vaikka se peli ois joku pacman niin silti. (tämä ei koske siis lautapelejä, yleensä)

2. tykkään uskomattoman huonoista elokuvista. esim joku pretty woman, notting hill jne :DD en tajuu miks koska käsitän kyllä niiden paskuuden. romanttiset komediat rocks :l

3. mulla on joku älyttömän suuri sympatian tunto vanhoihin miehiin. tekis aina mieli mennä halaileen kaikkii pappoi.

4. liittyen edelliseen. suurimmat sympatiat multa saa ex pressat Koivisto ja Kekkonen. ja ex paavi!! (ja en kannattanu paavin mielipiteitä, mut ihmisenä se oli nii lellu). kun koulussa joskus katottiin videoo ja siinä Kekkonen kaatu kun tuli lentokoneesta niin rupesin itkeen :((( oli hirveetä. ja kun paavi kuoli ja ää kaikkee ihan hirveetä!

5. mun on pakko matkii aina kaikkee. eläimiä, autoja ja VARSINKIN tuntemattomien ihmisten puhetta. ja eritoten jos se ihminen puhuu jotain ulkomaata niin en vaan voi hillitä itteeni. tää johtaa välillä vähän epämiellyttäviin tilanteisiin.

öö tehkää vaikka
thoubii
pekka^
madegirl
sucker
cery

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.