IRC-Galleria

OMGTorstai 23.08.2007 00:36

Viime kerrasta onkin sitte vierähtänyt vasta 4 kuukautta. noh, ei hätä ole tämän näkönen, vaan ton näköne mitä se tossa kuvassa on!

jep, eli kesä taittu, tuli ja meni. oli kuuma, kylmä, sateista, aurinkoista.. mutta yksi juttu mikä jäi puuttumaan kunnon kesästä oli semmone kiva 51987 kk loma.. onneks sitä tuli sentään 2,5 viikkoa, minkä jälkeen oli huonommassa kunnossa kuin lomalle lähtiessä. Aika tuli vietettyä onneksi parhaassa mahdollisessa seurassa, nimittäin rakkaan tyttöystäväni seurassa ja luona <3

Kiitos sulle Rosse <3

jep, eli vieläkin Ruoholahdessa pakerretaan täysillä, saa nähdä miten nämä suunnitellut asiat etenevät ja saako tuommoista yrityksen tynkää perustettua tässä hiljalleen. Jos asiat niin menevät niin tulee olee tosi siistii.

Tiedättekö mikä on muuten aika jännää. Se, että sitä vaan herää joka ikinen aamu.. Mieti vähän. Aika jännä on kyllä. Nyt on ollu kuuntelussa seuraavia biisejä:

Soilwork - As we speak. On muuten teknisesti taitava ja muutenkin melodisesti erittäin hyvä rankempi bändi. Ruotsalaiset on onnistunu nyt!

Sitten tulee uudempi suomalais/ruotsalais symbioosi, Eli Nightwish. Tuolta levyltä kyllä kaikki tekeleet ovat aika onnistuneita, melko omituisia välillä, jos vertaa vanhempaan NW tuotantoon. Mutta tämä onkin uuden alku. Laulajan ääni sopii erinomaisesti uusiin biiseihin. Bändin soundikin mennyt enemmän orkesteri voittoiseksi. Soittajat soittaa lähinnä vain biisin läpi, ei käy minkään näköistä kikkailua läpi, niinkuin esim Wishmaster levyllä on huomattavissa. Tosin kaikki on selkempää ja ammattimaisempaa. Alkaako NW hieman leipiintymään? Ehkäpä.

Mutta seuraavat poiminnot ovat teräviä ja erittäin hyviä uudelta levyltä: Amaranth, Master passion greed, Eva ja sitten öö.. prkl, unohdin biisin nimen, mutta joka tapauksessa. Lemppari taitaa olla Amaranth.. kertosäkeistö on erittäin rautainen, rumputyöskentely mahtipontista mutta rauhallista ja teknistä. Laulaja tekee erinomaista työtä! Ei liikaa yritystä, vaan ääni tulee aitona. Minä kiitän ja kumarran. Rakastan tyttöäni eniten <3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.