IRC-Galleria

merssuliini

merssuliini

kuka muka käy enää tääl...

huono mieli, miksei mieluummi hyväSunnuntai 25.11.2007 15:40

mulla on huono mieli siitä ku joku tuli sanoo miksen piirrä itse Sailor Moonia ja jos oisin fan inii pirtäisin, no eihä mua site voi sanoo faniks vai mitä, ei, ei niin... no enhän minä osaa ja se onkin heikko kohtani, tosin niitä on monia muitakin mistä en tykkää mutta tuo on yksi niistä, ainut mitä osaan piirtää mangasta on silmät ja nekin on liian yksinkertaiset ja rumat ellen kopioi sitä 2 tuntia paperille jostain mangasta, olen tyhmä fani joka luulee tietävän kaiken, varmaan sen takii se tuli sanoo niin, anteeksi etten huomannu aiemmin, pahoitteluni kärsiville ihmiselle, syyllistyin petokseen, vihaan sitä ku siitä tuli paha mieli enkä voi mitään ku se ei lähe ja nyt oon tälläne löllö koko päivän, inhottavaa vaikka pitäisi kannattaa ernuangstiaatetta, mutta kun en voi jos itse syyllistyn siihen mitä vihaan kun toiset sitä tekee, en tiedä mitään, en osaa tehdä mitään, huoooh ja jos joku kysyy ett oks tää angstimista nii ei oo, tää on vaa tällästä kevyttä pään selvittämistä, sitä se on, uskokaa mua, ja mä uskon ett kokonaises tälläses tekstis ei oo pistettä vaik pitäis ja vaikka oonki jo vanha en osaa vielkää kirjottaa, hyödyntöntä vai mitä? siis tuo koulu kun ei se kuitenkaan opeta mitään, tai siis että pääni ei ymmärrä sitä mitä minulle opetetaan, ja sanottakoon että en ole tyhmä vaikka tuossa kirjotinkin niin olen vain ymmärtämätön ja tietämätön, niin ja en tiedostanu sitä, sen on pakko olla se.

yappaash tulipas parempi olo, nyt voin olla mieluummi hyvä ja uskon ett kukaan ei tajunnu tosta hölkäsen pöläystäkää mut ei ollu tarkotuskaa, oli vaa tarkotus saada se paha mielei ulos niin että tuli hyvä mieli.

yappakasta päivää teille.

tuo kuva on hieno eikö olekin? voitin sen lintsistä, totta eihä se liity tohon mut on kiva ku tälläses tekstis ois joku kuva =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.