IRC-Galleria

autokaupoillaMaanantai 01.06.2009 14:07

eilen käytii tsekkaa citroen xsara -2000. muuten oli ihan helmi: hopee, tummennetut takalasit, ilmastointi ym. mut sit ajossa vaihdekeppi täristi -siis vaihdelaatikko finaalis.. :s

noooh, tänään sit kattoo opel astra -99. seki ilmastoitu, lievästi tuunattu ja ihan hyvän näkönen kuvissa.. toivottavasti tärppäis:)

jos ei kuitenkaa onnista, ni sen jälkee katottavia viel ainaki: suzuki baleno -99, ford mondeo -98, audi A4 -96 ja vw golf -95 ...

wroooom!Torstai 28.05.2009 17:06

eilen milla pääs pitkästäaikaa auton rattiin -oli kivaa! :) vähän jänskätti osaako sitä enää kun viimeks ajanu 16.12.2008 eli puol vuotta sitten.. :o mut hyvin meni, hih.

ensviikolla ajattelin sit lähteä autokaupoille kun äudi sairastu kans, eikä siis päässy katsastuksesta läpi.. :( rest in peace äudi, mätäpottu<3

audin seuraaja tulee olemaan ilmastoitu farkku.. ruvetaan romyn kans sillä reissailemaan kun eihän meillä ole kun koko loppuelämä aikaa ja vaan aikaa. matkakohteita meillä on ainakin riihimäki, espoo, mikkeli, vimpeli, kajaani, salo ja lahti. siinähän se kesä meneekin reissaillessa ja hoidoissa käydessä. millan ja romyn kesäkiertue starttaa muutamanviikon kuluessa ja sit tullaan kattelee kaikkia rakkaita! :)

<3Lauantai 16.05.2009 13:35

Mietin sua, mietin mua
ja tietä jolla kuljetaan
matka on vielä loputon, moni loppu onneton.
Vierelläsi unta nään, tiedän että selvitään
sillä meidät on tehty on kestämään. <3

Rest in peace Sirpa<3Perjantai 01.05.2009 16:56

s. 18.8.1986
† 25.3.2009

Kiitos kaikesta tuesta mitä sairaalassa sulta sain. Olit sitkeä taistelija vaikka sairaus lopulta voittikin. Toivottavasti sulla on nyt kaikki hyvin.<3

"hyvät lähtee ensin se tiedetään, pääsevät pois ennen muita"

home sweet home<3Torstai 26.02.2009 00:01

10 viikkoa kärsitty sairaalassa vaaleenpunasessa pellepuvussa.. nyt sai omat vaatteet päälle ja pääs kotiin<3

nyt koira kainalossa ja eetun luo vknloppuna, milla on happy<3
viis viikkoa ja kaks päivää sairaalassa.. kaikkia alkaa olemaan jo toooosi kova ikävä.

tässä teille tärkeimmille kärryllinen syrämmiä<3

sairaalassa osa:2Maanantai 12.01.2009 00:12

tänään tullu vietettyä ruhtinaalliset 26 päivää sairaalassa, jalallanikaan sairaalaovien ulkopuolelle en ole astunu tai henkäystäkään ulkoilmaa hengittäny..

onneks sukulaiset ja kaverit käyny tsemppaamassa ja eetu jopa saanu muutamana yönä nukkuu täällä mun viekussa<3

pitäkää peukkuja et pääsen pian pois, on hirmu ikävä teitä kaikkia.. :( ja mulle saa soitella<3

sairaalassa :(Lauantai 20.12.2008 15:31

Keskiviikko aamu: laajasalonterveyskeskukseen, sanoivat että eivät tiedä mikä on, ja siirsivät malmin sairaalapäivystykseen. siellä otettiin ja odoteltiin koetuloksia n4h ja sitten sanoivat että veriarvot on huonot ymym. ja ottavat sisään jos tarvii. milla tahtoi kuitenkin eetun viereen yöksi ja pyysi vain vahvoja kipulääkkeitä. sitten alkoi särky, eikä lääkkeet auttaneet. :( odoteltiin tunti ja sitten piti soittaa piipaa -auto.

veivät mut paareilla sairaalaan ja ottivat taas kokeita, piikittivät ja laittoivat tippaan. jouduin jäädä yöks enkä päässy eetun kainaloon vaikka halusin :'/

aamulla TAAS piikiteltiin ja käytiin tutkimuksissa, mutta mitään ei selvinny. tilanne kuitenkin niin paha, että siirsivät ambulanssilla meilahden sairaalaan. täällä sitten maattu kasviksena sängyssä kipulääkkeitten ja marjaliisan (/panomaijan taikka miksi kukakin nyt kutsuu.. :>) kanssa. veriarvot siis edelleen tosi huonot ja luuytimessä jotain vikaa (luuydin testit SATTU!!!).. suomen parhaat hematologia lääkäritkään eivät ole vielä saanut selville mikä on.. ainoa tieto, että jokin verisairaus on kyseessä, mutta niitäkun yli 200, joista tosin reilu puolet suöpäläisiä.. :s

että semmosta.. tänään (lauantaina) pääsin siis ensi kertaa pois sängystä muualle kun vessaan, koska ei mitää hirveitä kipuja, jaksoin nousta ja mari jakso rullatuolia kärräillä:) kiitos mari! :))


nyt vaan kaikki pistää peukut pystyyn, milla tahtoo pian jatkaa normaalia elämää vaikka joutuukin ehkä viettämään sairaalassa vielä jonkun aikaa. ja jos tuutte käymään niin saa tuoda kaikkea kivaa:D vi ses<3
"pienessä huoneessaan tyttö huutaa
miksei kukaan voi auttaa ja kuulla
tyttö miettii miten tätä paskaa enää jaksaa jatkaa
yksin huoneessansa yksin ja aina
yrittää tappaa sen pahan mikä sisäl painaa
kysymys vaan kuuluu riittäkö aika
onko tahtoa jatkaa ennenku itse on vainaa.."

mikä on abortti?Perjantai 28.11.2008 14:10

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan.


TÄMÄ EI OLE KANNAOTTO ABORTTIA VASTAAN, VAAN SURULLINEN KERTOMUS MYÖHÄÄN KESKEYTETYSTÄ RASKAUDESTA. JOKAINEN TEHKÖÖN SEN, MINKÄ OMATUNTO SALLII.