IRC-Galleria

Mä en enää ollenkaan ymmärrä tätä touhua! Tämä samainen apina (nick NuHi^^ kun kuitenkin kiinnostaa) josta aiemmin puhuin oli soittanut Anulle ja käyny vinkumaan, haukkumaan ja syyttelemään mua siitä, että mä olisin muka poistattanut ^Boxeri -käyttäjän oletuskuvan! Että mikä oli?!?

Öö, ei ole kertaakaan käynyt mielessä, että täällä galleriassa on muitakin käyttäjiä kuin pelkästään minä? Täällä on varmaan yli 50 % sellaisia kommentti/kuva-kyylääjiä, jotka ilmiantaa randomilla toisten käyttäjien kuvia, ihan huvikseen. Tunnen jopa pari sellaista tapausta. Ja itse voin hyvällä omalla tunnolla sanoa, etten kuulu kyseisiin henkilöihin, sillä en näe siihen tarvetta.

Mut vittu oikeesti, alkaa nyt vielä tommosesta vinkumaan ja kehittämään omiaan!? Nyt siellä päässä mättää joku ja ihan vitun pahasti. Mulla loppuu ymmärrys nyt kyllä ihan kokonaan.

Ja toinen mistä oli riittänyt vinkumisen aihetta, oli se että sekä NuHi^^ että ^Boxeri ovat mun mustalla listalla johtuen niistä ^Boxerin laittamista kommenteista. Kun totesin että viestien tulo loppui meinasin poistaa kyseiset ääliöt listalta, mutta sain ilmoituksen että MINÄ olen HEIDÄN mustalla listalla. En sitten poistanut heitä sieltä listalta. Koko viikon olen tarkastellut olenko vielä heidän mustalla listalla ja vielä eilen illalla about klo 22 olin sillä listalla, molempien paviaanien osalta. Tänään en enää kuitenkaan ollut, kun Anun pyynnöstä kävin tarkistamassa asian, sillä NuHi^^ oli vinkunut että ei muka ole laittanut mua listalle, et mä kusetan. Mut Anu ei sitä enää uskonut.

Ei jumalauta voi ymmärtää miksi kaikesta pitää tehdä niin saatanan vaikeeta!? Ja vielä ihmettelyä lisää se, että ^Boxerin mulle laittamat kommentit on kadonnut. Kuka ne on poistanut? Ite en niitä ole poistanut eikä asianomainen itse niitä pääse poistamaan koska on siellä mustalla listalla. Vittu menee vaikeeksi ja erittäin omituiseksi!!! X(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.