IRC-Galleria

mirPPa_

mirPPa_

Mrs Antero Riihimäki

hey!!Perjantai 17.02.2006 08:22

Noniin, sorppa kaverit, mä oon laiska! Oikeesti en ees oo... Meillä on täällä aika tiukka aikataulu ja kun pääsen illalla kotiin ni oon niin väsyny ja mielikuvitukseton, että ei vaan jaksa kirjottaa mitään!

Jos joku ei vielä tienny ni mä juhlin tossa maanantaina kun saatiin OMA NETTI!!! =) kaikesta pitää iloita, joistain asioista enemmän ja joistain vähemmän. Ystävänpäiväkin oli! Hyvää ystävänpäivää kaikille, mä tykkään teistä ja muistelen kaikkee mitä ollaan tehty monta kertaa viikossa! Oi niitä aikoja...

Täällä oli eilen ukkosmyrsky ja sato kaatamalla. Tänään on ihan sika kuuma, vienpä lämpömittarin ulos ni voin kertoo lukemat... Alotin eilen mun weekly ministryn. Sen nimi on single moms ja tarkottaa sitä et me mennään neljän hengen tiimeissä auttaan yksinhuoltajaäitejä. Siivottiin yhen äidin pihaa ja auteltiin sitä siivouksessa yms. Se oli tosi ihanaa ja palkitsevaa. Oli ihana nähä miten sitä kosketti se että me mentiin ja haluttiin tehä jotain sen hyväksi. Odotan jo ens torstaita!

Mä ostin ystävänpäivän kunniaks itelleni kahet uudet kengät. Siinä oli taustalla se, että mulla ei ollu muita kenkiä ku lipsuläpsyt (joita täällä kutsutaan nimellä "thongs" ... Iknow) Eli oon ollu ihan innoissani ku on kengät! :) jee.

Tulipas tekstiä. No, laittakaa viestiä eteenpäin että mä kirjotin tänne, laitan sähköpostillakin sit jotain kun tästä ehdin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.