IRC-Galleria

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et mahdollisesti koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne !


1. Oivoivoi, aika on menny niiin nopeesti. Sinut oon tuntenu siitä asti kun minä olin 4-vuotias pirpana :D Välillä meillä tuli semmonen tauko, ettei oikein pidetty kunnolla yhteyttä, mutta nyt vähän enemmän :) Vaikka ei hirveen usein puhuta tai nähä niin silti oot aina mielessäni :) Olet tärkeä <3 Nähdään toivottavasti pian!

2. Sinä se oot semmonen energiapakkaus aika usein. On tunnettu ylä-asteelta asti ja meillä on mennyt tosi hyvin. Ollaan vältytty riidoilta :) hyvä me! Meillä on aina jutun aihetta, joskus fiksua ja joskus vähemmän fiksua :D Muistoja on kyllä tullut sinun seurassa... xD Mitä keksitään seuraavaksi? ;)
Oot semmonen minun K******* <3

3. Njaah. Välillä menee hyvin, välillä vähän kehnommin. Mutta sovussa on eletty noin viisi vuotta :D Viimesen vuoden aikana ollaan tultu läheisemmiksi ja tunnetaan toisemme jo aika hyvin :) Ei jaksetttais niin usein olla ilkeitä toisillemme, onhan meillä aina kivaakin <: vaikkei susta aina siltä tunnu, mut oot silti mulle tärkeä, semmoisena kuin oot :)

4. Sinun ja minun tutustuminen on painunut mieleeni tosi syvälle :) se tapahtui 7-luokalla ja oli niin erikoinen :) Hetkeäkään ei oo minun tarvinnu miettiä koskaan, että voisinko sinulle kertoa asiaani ilman, että siitä tietää koko maailma seuraavana päivänä! Suurimmilta riidoilta ollaan vältytty, onneks! Tuskaillaan yhdessä aina joskus ja puhutaan niitä TOSi järkeviä aina kun ollaan väsyneitä tai kyllästyneitä. Olet kultainen <3

5. Jossain vaiheessa elämää olit yllättävän tärkeä ja läheinen minulle. Sillon oli kivaa ja se aika pysyy mielessäni pitkään. Tilanteet muuttuvat, kuten myös ihmiset! :s

6. Sua en sietänyt 7-9 luokalla alkuunkaan, olin tosi tyhmä. 9-luokalla alettiin sietämään toisiamme, tutustuttiin ja lopulta meistä on tullut kavereita, onneksi! En tiedä miten mä oon pärjänny ilman sinnuu :o Sun kanssa ei oo sen jälkee riidelty kun meistä tuli kavereita, en ainakaan muista. Meillä on aina puhuttavaa ja hauskaa :D Pidetään kiiinni toisistamme läpi elämän :)
Olet aivan ihana D*** <3

7. Sinunkaan kanssa ei aina olla tultu toimeen parhaalla mahdollisella tavalla, mutta nyt tullaan :) Me ei ihan älyttömän hyvin tunneta, toivottavasti opitaan tuntemaan toisemme vieläkin paremmin. Olet mukava ja fiksu <: Ole ylpeä itsestäsi!

8. Ala-asteella me tutustuttiin ja alettiin kaveerata. Sä oot semmonen kiva, pirteä ja sympaattinen ihminen :) Yläasteen aikana oltiin hyvinkin läheisiä ja ollaanhan me vieläkin. Monia hetkiä olen ollut sinun kanssa ja hyvä niin. Olet tärkeä <3

9. Hmm.. Ala-asteella, oltiinko jo kavereita? Oltiin me, ainakin jonkinlaisia. Yläasteella ja nyt viime vuosina on opittu tuntemaan paremmin. Sinun kans on kivaa :) Onhan me sählättykin aina jotain järkevää :D Oot symppis <: <3

10. Viimeisinpänä, mutta et vähäisimpänä. Sut oon tuntenu 7 vuotta, mutta nyt on menny varmaan kolme vuotta ilman et on nähty tai ees pidetty yhteyttä juuri ollenkaan.. Sun kans oli kivaa viettää 4 juhannusta ja valotreffejä. Olit mun "idoli" sillon xD Seikkailtiin, pöljyiltiin, pelattiin paskaa ja semmosta :D Ne ajat oli ihania :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.