IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Lisäystä..Keskiviikko 18.11.2009 00:32

Maanantai 16.11. : Menin nukkumaan sunnuntai-maanantai yönä 4ltä. En saanut unta. Varasin aamusta lääkäri ajan, klo 14.15. Nukuin puoli kahteen asti kun oli mahtava päänsärky vaihteeks.
Kävin suihkussa pikasesti ja lähdin kotoa.. parkkiksella aloin jo itkee ku naapuri päivitteli mun olotilaa siinä, olin kuulemma kovin kalpea. Autolla ajellessa oli kauheet tuskat taas kääntää päätä, se oli mielenkiintoista ajaa siinä tilassa. Terveyskeskuksen pihalla kävellessä vastaanotolle aloin henkisesti romahtaa.. Itkin ilmoittautumisessa et tarviin makuuasentoon heti, en jaksa odottaa lääkäriäni jota joutuu aina odottaa. Menin ensiavun puolelle istuu, tuota pikaa tulikin lääkäri. Pääsin makuuasentoon, lääkäri heti käski antaa mulle parit piikit vaihteeks kankkuun ja nenäsuihkeena migreeni estolääkityksen!!!! Vau. Ei se silti mitää auttanu. Ambulanssilla turun yliopistolliseen sairaalaan(tyksiin).
Siellä verikokeita, tiputukseen ja taas odottelua kauan. Sit lääkäri tuli sanomaan et nyt lähetään uudestaan veripaikkaukseen... sinne pääsin klo 20.45. Siellä menikin odotettua kauemmin. Tällä kertaa kaikki tehtiin toisella tavalla, ensin puudutus selkään ja neula selkään.... sitten vasta alettiin laittaa kanyylia käteen jotta saadaan verta.. ja se ei ollutkaan sit kovin helppoa. Kolmannella yrittämällä onnistui saada verta kädestä. Oikea käsi sai vähän kärsiä, itkin kivusta - tuskahiki ja tärinä. Ette kuule tiiäkkään kui paljon tekee kipeetä jos väkisin runnotaan kanyyliä käteen ja etitää suonta josta saadaan verta. Kuva kertoo kaiken.. (toivon mukaan näkyypi :D )
Sieltä mut siirrettiin takas ensiapuun puol yhentoista aikaan illal. Siellä päätettiin et jään osastolle koska päänsärky ei hellittänyt. Osastolle pääsin klo 01.30. Klo 01.45 sain ekaa kertaa syödä, olin päivän aikana vain juonut puoli litraa vettä. Sain unta vasta puol neljä yöllä, nukuin käytävällä. Kuuden aikaan aamulla mut siirrettiin huoneeseen nukkumaan. Puoli kahdeksan heräsin aamupalalle. En kyl silti ymmärrä miksi olen ollut koko tän viikon aikana näin pirteä vähillä unilla... tiputusko sen tekee vai lääkkeet??
En muista koska ruoka saatiin, mutta tää päivä sit menikin nopeasti. Ruuan aikana kävi lääkärit kertomassa mielipiteensä yms.. nyt eivät kyl väittäneet lainkaan että tää kaikki ois migreeniä. Sil oli joku hienompi nimi, ja jos tätä joskus viel tapahtuu niin sit kokeet varmistaa ensin sen mitä epäilivät.
Että näin, tänään pääsin puol neljän jälkeen sairaalasta.
Selkä ja käsi hellänä, päätä ei oo ny jomottanut.. pikemminkin huippaa, mutta luultavasti lääkkeen takia, toivottavasti. Loppu viikko saikkuu. Jos näillä mennään nyt, toivottavasti huomenna ei enään mitää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.