IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 01.03.2008 00:25

Nam nam.. Siideri on näin automatkal aika hyvää. Ollaan koht salon kohdalla. Käydää tänää paikallisessa naantalissa :) kuhan perille päästään. Pakettiauto tavaraa täynnä vaihteeks.. Miten tätä tavaraa onkin näin paljon .. On aika pimeää ajella, onneks en kyl itse aja :) mun rakas silmäterä jäi helsinkiin.. Ja rakas poika jäi isälleen vaikkei halunnut :(

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 12:50

Käytiin eilen uudessa päiväkodissa, normaalia enempi liikkuva päiväkoti. Niil on ens viikol timo taikuri show ja 14pvä oli kans jotain. Kristian aloittaa hoidon antin kanssa yhdessä maanantaina. Et hyvältä vaikuttaa. Eilen käytiin maskussa ja käytiin kattoo kultaranta.. Tääl on vaik mitä. Kissa ja koira.. Mitä niistä nyt sanois.. Eilen ne nukkui vierekkäin sohvalla, leikkii välillä, välillä taas dina saa kynnestä. Ja kiitos ore kissalle, dina on sen takia oppinut haukkumaan. Ei kiva :) Huomen taas vantaalle hakee tavaraa.

[Ei aihetta]Tiistai 26.02.2008 15:22

Nyt on töitä ja pojille päivähoitopaikka mun tulevan duunipaikan vieressä. Ei tarvii istuu kotosalla.. :) ihmettelen suuresti niitä ihmisiä jotka tykkää elää toisten rahoilla, ei käy pahemmin töissä ja tekee samat virheet joka asiassa! No meitä on moneksi, jotkut hoitaa asiansa heti, jotkut parin vuoden päästä. Huomen mennää tutustuu päiväkotiin. :) ja kiitos senjalle ku soitit sen osoitteen eilen. Ja kiitos muillekin.

[Ei aihetta]Tiistai 26.02.2008 00:00

Voisko joku ihana kaveri ottaa selvää vvo numeron, vaikeaa täl kännyl lähtee seikkailee vvo sivuille. Pitäs siis saada selville ensinnäkin osoite sinne jonne voin lähettää postia. :) nyt näyttää asunto kodilta.. Melkein kaikki valmista. Huomen tulee huoltoäijiä asentamaan ilmalämpöpumpun.

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 00:08

Näin se matka jatkuu taas vantaalta naantaliin, tähän aikaan.. Ollaan varmaan kahdentoista jälkeen peril. Jyril alkaa huomen duunit ja me pidetään kristianin kans vapaa päivä. Tästä se elämä alkaa..

[Ei aihetta]Torstai 21.02.2008 21:24

Dodiih.. Tulin töihin makselee vähän erääntyneitä laskuja.. eipä niitä sit ollutkaa yhtää.. HUOH!!!

Kristian menikin jo tänään mummolaan, kun krisun isukki kysyi että oisko helpompaa jos tulis sen porukat hakee jo tänään. Käy toki :)

Eipä tarvii huomenna töitten jälkeen säätää hirveesti. Kunhan päästään naantaliin, se on tärkein.

[Ei aihetta]Torstai 21.02.2008 15:49

Sori hirveesti ihmisille kun en vastaa teille mitään ;) töissä nopsaa vain käyn koneella ja kotona kännyn kautta ja se on rasittava.. :D katkee välillä.
Ens viikolla pitäisi alkaa nettiyhteys naantalissa joten ehkä ens viikolla sitten. :)

Huomenna tosissaa viimeinen pvä töissä... kokkina oon ollu koko viikon ja hauskaa on ollut.
Nyt kotio.

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.02.2008 20:00

Tänään tuli sit käytyä siel pään tietokone tutkimuksissa.. Hauskaa oli. Tiistaina tulokset. Tänään olen vain nukkunut, loppu viikko kuitenkin joka aamu ennen neljää herätys. Kyl mä vissii ruokaa osaan tehdä ku asiakkaat on todellakin kehuneet mun tekemiä ruokia. On kiva saada hyvää palautetta, etenki ku on mun vika viikko tuol..

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 23:52

Onnellinen. Tää viikko melkein kokonaan erossa rakkaasta ja viikonlopun jälkeen alkaa yhteinen elämä. Ihanaa. Kukaan ei voi pilaa onneamme, nyt kaikki on täydellistä. Rakastan. <3

[Ei aihetta]Maanantai 18.02.2008 16:28

Sain juuri tehtyä muuttoilmoituksen. Päiväkodista luvattiin molemmille pojille päivähoitopaikka lähiaikoina.. eli täl viikol saan infoa siihen asiaan. :D
Naantalin asunnon lattia oli aivan mahtavassa kunnossa, kun siivoojat olivat käyneet pesemäs lattiat koneella ja vahanneetkin... on se hyvä kun osasin esittää asian kunnolla. :D:D

Kaikki alkaa siis olee erittäin valmista.
Keskiviikkona on tietokonetutkimus tuosta mun päästä, ens tiistaina sitten neurologi.

Jos jatkais töitä :D:D