IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 23:15

Olipa taas päivä. Lähdettiin sinin kanssa aamul kahdeltatoista ajelee klaukkalaan päin.. sit mä menin yksin järvenpäähän viemään avaimet ja pyörin vähän prismas ja sitten takas naantaliin :) ja aivan mahtava pvä ajella!!!!! <3
Puol tuntii sit tulin takas joten kyl täs koko pvä on menny ajellessa.. :)

On taas kiva kun on molemmat pojat kotona. Antti on taas erilainen käytökseltään mitä oli viimeks meillä. Ei hyvä!!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 17:52

:(:(voi ei mikä tyhmä jakso täydellisis naisis :( näyttäis olevan joka tuotantokaudes ainaki yks katastrofi jakso.. en tykkää yhtää... onneks koht on 10jakso valmis ni pääsee näkee mitä tuhoa tapahtui. snif... ;)

HuomentaSunnuntai 30.03.2008 15:17

Ihana aamu. :) Tuli nukuttua oikein hyvin. Kummityttönikin saapui juuri meille.
Ja hitsi vie, mä löysin meidän pihan leikkipaikan :D se on metsässä :)

Koht vois alkaa tekee ruokaa ku on kaamee nälkä.

Dinakin on ottanut kaikesta irti koko viikonloppuna, nukkunut sängyssä niin pitkänä tyttönä ettei äitikään oo meinannu mahtuu samaan sänkyyn :) ore nukkui viime yönä makuuhuoneen telkkarin päällä ja aamulla lattialla :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 00:09

Kummityttöni tulee huomen meille yöks.. on maanantaihin asti meillä, meen kuitenkin maanantaina järvenpäähän hoitelee asioita niin vien sit samal tytön klaukkalaan. <3
Meil on siis iso hulina huomen kun krisu ja anttikin tulee illal kotiin!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 00:06

Voi jessus mikä pvä :D:D
Mä kun luulin ettei mul oo mitää tekemistä mut kaikki voi muuttua yllättäen :D

Aamupväl siivoilin tässä kotosalla.. sit katselin töllöä ja soittelin kavereille :)
Sit mun eno soitti kolmen aikoihin et miksen oo töissä kun kävi ettimäs mua sielt.. siis hän oli tullut perheensä kanssa Naantalin kylpylään!! :) Näin kummityttönikin taas!!
Ja sattumalta mun kummitäti oli tyttöjensä kanssa Naantalissa.

Käytiin kuitenkin syömässä paimiossa enon ja perheen kanssa. Nyt taas kotona.
Varvas TÄYSIN murskana :( Mä liukastuin kaks kertaa tänään kotona suihkun jälkeen.. tokal kerral sattu enemmän varpaaseen, kävely tuskaa.. :(

Koht tää pääsee kattoo täydellisii naisii.. telkkarist on tullut 3jaksoa tuosta neljännestä tuotantokaudesta ja jäin vaihteeks koukkuun... koht katson kuudennen jakson <3<3

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 15:14

Hain eilen illalla duunista pizzaa ja herkuttelin :D katselin töllöö ja olin vaan.
Nukahdin sohvalle jossain kahen tienoilla ja heräsin puol viideltä ja siirryin sänkyyn. :)

Ajatuksena oli että menisin tänään kiertelee paikkoi turkuun tai johonki lähelle mut taidanpa olla laiska ja en tee yhtään mitää :D

Muru oli kuulemma dokannu eilen jere karalahden kanssa ja hauskaa on kuulemma ollut. Oli sentään menny porukoilleen yöks ;)
Jotenkin omituist olla kotona iha yksin elukoitten kanssa.. vaikka rentouttavaa tämä onkin.

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 19:24

Nyt se tosissaan selvis.. jyrin modeemi vain ei toimi täällä naantalissa. ostin uuden, netti toimii :D kylläkin käytän edelleen naapurin yhteyt :D

Tää koko mahtava pitkä viikonloppu aivan yksin kotosalla..
ei kyl keksi mitä tekis :D

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 20:57

Eilen illalla lähti hetkeks näkö. Sit pieni päänsärky siihen mut ei sen kummempaa.

Tänään aloin kolmen aikoihin tekemään hernekeittoo ja pannaria kunnes lähti taas näkö, sillai et ku katsoin telkkua niin puolet jäi näkymättä. Sit aloin taas näkemään mutta kaamee päänsärky alko. Tais olla migreeni kun tuli heikko olokin. Sit murut tuli kotiin ja tää meni hetkeks lepään..

Nyt ei enää paha päänsärky, ehkä pieni jomotus.

Käytiin hakemassa eilen kristian vantaalta, mukaan otin myös hermannin. ore kisu ei saa olla ollenkaa rauhassa ku herman ei oikee tykkää siitä :D mut dina on onnessaan kaverista!

Viikonloppu tuli ja meniSunnuntai 23.03.2008 23:00

Hauskaa oli juu.. Perjantaina kaikki otettiin aika reippaasti viinaa.. :) ite sammuin vessanpöntölle housut nilkoissa, sitä ennen kaaduin häkin päälle että on käsikin vähän rikki :) eilen oli väsynyttä porukkaa, ite join vain 2 siideriä kun ajoin tänään vantaalle häihin. Mutta kiitos kaikille jotka pääsivät meille. Ollaan just salon kohdal, huomen takas vantaalle.

[Ei aihetta]Tiistai 18.03.2008 12:51

Lintsaakohan naapurin tyttö koulusta tai jotain kun on naapurissa netti päällä.. tai sitten ne ajattelee naapureitten parasta :D olin viel sängyn pohjalla kun kuulin että mese on mennyt itsekseen päälle, ja se tarkoitti vain sitä et kone on saanut jostain nettiyhteyden :)

Eilen tuli taas pestyy 4 koneellista pyykkiä, onneksi on 3 pyykkitelinettä :):)

Antti huus illal ainakin puoltoista tuntia jyriä huoneeseen nukkumaan mut eipä saanut tahtoansa läpi.. oiskohan kelllo ollut ykstoista kun kävin sanomassa antille että pitää olla hiljaa kun kristian nukkuu, ja että isi meni nukkumaan jo.. silloin tuli antin huoneessa hiljaisuus, ei tarvinnut isiä siihen että nukahtaa. Päästään siitäkin tavasta sitten pois.
Kiroilu loppui aika nopeesti jo viimeks.. meillä ei lapset kiroile. se on sääntö.
Sylkeminen loppuu kanssa aikanaan.. tääl ei hyväksytä moista. huonot tavat karsitaan pois ja laitetaan hyvät tavat tilalle :)
JA HARJOITELLAAN VAIPATTA OLOA!! Ei voi lasta enää jatkossa autoiluttaa pitkään ilman pissataukoja :)

Yhden aikoihin meen duunikaverille kun laittaa mulle häitä varten kynnet kuntoon :)
Tulee PITKÄ viikonloppu.. huoh.