IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.06.2008 02:03

Tuo talo mikä näkyy, siinä päädyssä asumme.. tuo musta, se on nokea. Mettää paloi aika paljon ihan meidän kämpän vierestä. Jyri sen huomasi kun meni poikien kaa pihalle, huus naapurille että soittakaa palokunta :)

Ei kovin kivaa että noinkin läheltä...

Poliisit nyt tutkii oliko palo kuivuuden vuoksi vai nuorison. Joku on ainakin nähnyt kun joku känninen nuoriso on menny tohon mettään..

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 21:26

jei, molemmilla pojilla juhannuksena etävanhempi viikonloppu kun siirtyi taas kerran täst vklst ens viikonloppuun!!!!!!!!!!! Vaikkakin mä olenkin silloi töissä!!
Ei kannata suunnitella mitää ylimääräst jussiks jos on lapsiviikonloppu!

Perjantai 30.05.2008 20:39

Jos mä sanoin palaneeni eilen, niin mitäs tää sit on? KÄRVENTYMISTÄ vissiinkin :D:D
Mä oon ollut kahestatoista lähtien pihalla ottamassa arskaa dinan kanssa :)
On vähän olkapäät hellänä.

Tänään ehkä järvelle naapurin koirien, dinan ja meidän poikien kanssa :)
Jos vaikka heittäis dinan uimaan ;) mä laitoin sille tänään ammeen pihalle ja laitoin dinan siihen, tuli kyl heti pois siitä.. se kun oli niin kamalan märkää.. :) mitäs se koira sen jälkeen teki? hmm.. meni pyörii multakasaan :D pakko oli laittaa ovi kiinni ettei sisälle tule multasena :)
Dina on kyl nauttinut tänään niin paljon kun on saanut olla ihan koko pvä ulkona!

Otin keskeneräisestä takapihasta yhden kuvan.. terassista puuttuu vielä portaat, päädyt, kaiteet ja vaiks mitä.. se olis taas semmonen päivän homma.. kunhan sitä hankkii lisää puutavaraa :D

Mul on palanut olo, joo ja erittäin kiva kirjoittaa kun on iso elohiiri oikeessa olkapäässä :)

Täytyy tänäänkin keksiä jotain tekemistä, jos vähän viel rypyttäis tätä ihoo lisää :D

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 02:49

Jooh.. kyl tää ilta näinkin voi mennä.. :) viimeks kun kirjoitin, pojat olivat kerenneet nukahtaa.. telkust ei tullut enään mitään ysin jälkeen niin päätettiin ottaa vili ulos takapihalle.. varmaa yli puol tuntii puppana sai olla pihalla pomppimassa onnellisena :) sit kuultiin kun naapuri oli koirineen kallioilla ja päätettiin huutaa yhtä koiraa meille päin :D sieltähän ne kaikki kolme koiraa tuli. Pupu sisälle ja koira ulos kavereitten kaa.. klo oli 23 kun sisälle tultiin kokonaan takasin:D:D

Tulin just saunasta.. katson sivusilmäl muodon vuoksi sarjaa ja surffailen netis.. muru viel suihkus :D

ja joooooo... mulla on huomenna sittenkin vapaa pvä :D:D ei tarvitsekaan herää neljält!! :)


Ja videoo tästä illasta kun erika 'koulutti' koiria :D:D
Ja kun TÄÄ ÄIPPÄ hätäänty pväkodin kevätjuhlissa kun pitikin mennä vanhemmat KAIKKIEN VANHEMPIEN ETEEN TANSSIMAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

http://kuvake.net/user/Mirva84?image_id=3913324&folder_id=307081

http://kuvake.net/user/Mirva84?image_id=3913331&folder_id=307081

Tänään vapaapvänä:Torstai 29.05.2008 23:29

Heräsin aamulla klo 7.00. Menin kasin jälkeen suihkuun, ysin aikoihin menin naantalin keskustaan vaaria vastaan. Käytiin meillä mittailemassa takapihaa ja lähdettiin jyrin autolla bauhaukseen!
Sieltä ostettiin tavarat, 130e kaikenkaikkiaan miinus 30e kun vein takas 10m aitaa illal kun ei tarvittu sitä.

Sitten tehtiin aita pihalle... mä poltin itteni täysin auringossa VAIHTEEKSI! Ja välil piti naarmuttaa käsiä, joten veri tirskusi välillä :D Sitten kello olikin puol viisi kun aloin tekee koko perheelle ruokaa.
Vaari lähti ruuan jälkeen takas kellikselle. Me oltiin hetken takapihal poikien ja elukoitten kanssa.
Sit lähettii se aita viemään bauhaukseen! :) Tultiin takas kotio, leikittii viel pihal ja mä samal laitoin kukkia ruukkuun.. kello olikin jo sit kahdeksan kun otin pojat sisälle iltapalalle. Aloin imuroimaan ja pesee lattioita :D Pojat on koko loppu illan rampannu sisällä täyttämässä vesipyssyi kengät jalas niin oli aika likast vaihteeks.

Mun huominen vapaa pvä... en tiedä vielä onko se mikään vapaapäivä? soittoa odotellessa... jos niin, nii pitää mennä töihin aamu viiteen. :)

Tää päivä on siis mennyt tosi mahtavasti, aamu ysist lähtien ulkona, nyt vihdoin sisällä :D

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 02:27

EKA HUTI!!!

jepjep..Tiistai 27.05.2008 18:12

http://www.iltalehti.fi/vantaa/200805277711245_va.shtml

krisun isin kaa juteltii ni mainitsi että viereinen pväkoti suljettu ;D;D

MINKÄ TAKIA EPÄILLÄÄN RIKOKSESTA, VAIKKA ON LUVALLISET ASEET YMS?? MÄÄRÄKÖ??

Tytöt radalla 20.5.2008Keskiviikko 21.05.2008 23:53

Kysymys..Keskiviikko 21.05.2008 19:31

Ne jotka käyttävät meseä, onko teille koskaan käynyt sillain että JOKU muka 13v tyttö on lisännyt teitä meseen ja alkanut höpöttää niitä näitä.

Otteita keskustelusta, JOKA KERTA SAMA STOORI (pari vuotta ekaa kertaa sit mut lisännyt, ainakin 4 tai 5kertaa sama keskustelu eri sähköpostiosoitteella!!)

'Moips.. irc galleriasta sut lisäsin, oon susta kai kakara, 13v vast oo. Juttukaverit kelpais kun tylsää. Tylsää tällee yksin koton..'

'Tylsää mull.. uusia mesekamuja ois kivaa saada.. Enivei, Porin seudul asun..mä en viel gallerias:/ pitäs laittaa kunhan saa kameraa taas lainaan. Lyhyt oon, jotaan 150cm ja 42kg. Tykkään uida, joskus salil ja noin. Sä? Mikä sun nicki olika gallerias..osasin hukata. Mä oon kamun tunnuksil ollu vahingos siel, kun ne joteki jääny taltee mu tietsikal.. sanoin kamul kyl, ei suuttunu ku tosiaa vahinko.'

'Ainoo lapsi oon:( Masentaa..:( ärsyttää, tyhmää olla tyttö:( ärsyttää pari juttuu ja miettiny kokoaja. Tyhmää kun asun iskän kans, äitee juonu aina..Jooh:( ei mukava kunnei voi kysyy tms. mistää. naisten asioist..:/Ahdistavaa:('

Tuohon loppui tänään keskustelu kunnes vaihteeks uhkasin rikosilmoituksella!! Lähti heti mesest pois, niin kävi viimeksikin.


Tämä 4.12 kirjoitettu, eri sähköpostiosoitteella, loput tekstistä, kun on aina tuota samaa stooria.

- ai sul poika..oispamullakin äiti..:/ Ainoo lapsi oon:( Masentaa..:( ärsyttää, tyhmää olla tyttö:( ärsyttää pari juttuu ja miettiny kokoaja. Tyhmää kun asun iskän kans, äitee juonu aina..Jooh:( ei mukava kunnei voi kysyy tms. mistää. naisten asioist..:/Ahdistavaa:(

- anteeks kun selitän.. mut..öö..Noloa valittaa/selittää. mut öö. jonku aikaa sit tänää ol jotaa..limaa..alkkareis, ni se kai o valkovuotoo? Ärsyttäny kokoajan kun mu mielest sitä ol paljo. Outoo vaa kunnei ennen oo ollu mittää..pikkasen säikähin... Oudol vaa helpompaa kyl puhuu..

Että tällästä!!!!!Vittu joku saatanan hullu joka OIKEESTI vaa haluu tietää naisten P*LLUISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!