IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 01:33

Se viikonloppu meni nopsaa...
Oltii koko viikonloppu kaksin jyrin kanssa.. tai no elukat lukuunottamatta.

Tänään lähdettiin kolmen aikaan ajaa porvooseen.. Jyri ajoi, hyvinkään kohdalla tuli poliisi auto vastaan, sen jälkeen jyri ohitti pakettiauton.. heti sen jälkeen huomasin et se pakettiauto olikin siviiliauto pillit päällä :D pienehkö pysähdys siis kesken matkan. Ei tullut jyrille kuin huomautus, onneksi. Jos ois sakottanut, niin olisi lähtenyt kuulemma kortti pois koska on joku sakko maksamatta. Eli oli kiltti poliisisetä ja antoi vain huomautuksen.

Porvoosta haettiin siis kristian, siitä sitten vantaalle hakee antti isovanhemmiltaan. Kybält oltiin kotosalla..

Tästä alkais siis kolmen viikon työputki. Kattoo ny miten kauan jaksaa.. :)

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 02:16

Katsottiin äsken jyrin kanssa uus leffa.. Love Guru.. ihan hauska leffa.. mut en kyl ois maksanut senttiäkään tuosta että ois päässy leffateatteriin katsoo..
Hauskoi juttui juuh, sai nauraa..

Kipeempi olo taas tällee illaks.. ei tekis yhtää mieli herää aamulla aikaisin vapaa pvänä/saikulla .. mut pakko ..

Tää menee nyt nukkumaan jos unta saan..

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.08.2008 23:05

Huoh.. taas tää alkaa. Meikä on vaihteeks kipeenä. Kävin illalla lekurissa.. alkava keuhkoputkentulehdus ja taas kerran korvatulehdus :( kuumetta ollut nyt eilisestä aamusta lähtien, flunssa ja kurkkukipu. Viime yönä yö oli aika lailla uneton, kun en saanut kunnolla henkeä.
Tänään en mennyt töihin. 5päivää sairaslomaa..

Huomenna meen kuitenkin käymään siellä työhaastattelussa.. ;)
Mul ois ollut tosiaan torstai ja perjantai vapaata nesteelt, mut oisin huomen haastattelun jälkeen jäänyt leipomoon töihin :D mut tänään peruin sen että jään töihin sinne, haastatteluun toki menen.. ei ihan kipeenä viitti leipomoon mennä töihin.

Huomenna aamulla nyt ensinnäkin kristianin kanssa 4v neuvolaan.. siit suoraan sinne leipomoon.
On taas etävanhempi viikonloppu pojil.. kristian menee isilleen ja antti on meidän kanssa kotosalla.

On se kiva kun päiväkotikin on huomannut että antti pitää minua äitinään. Että erittäin hyvin täällä meneepi.. :)

Uusi kisumme Kisu :D on sopeutunut meille jo tosi hyvin.. uskaltaa jo liikkua täällä koko kämpässä.. viime yönä kisu herätti kristianin raapimalla ja maukumalla krisun oven takana.. tänään kisu jopa söi ekaa kertaa kissanruokaa.. on maistunut kyl eilen jo kinkku :D kyl tää tästä.. orekaan ei enää koita yhtyä kisun kanssa.. on varmaan jo hokannut että kisult ei saakkaan pimpsaa.. vaan pyllyä ;)

Keskeneräisenä vielä..Tiistai 19.08.2008 03:13

[Ei aihetta]Lauantai 16.08.2008 04:16

Tämä päivä meni aivan mainiosti.. ;)

Tein koko päivän kakkui, piiraita, keksei.. yms.
Viiden pintaan olin saanut tehtyä yhden kakun kokonaan valmiiks, paitsi kuorrutteet vast huomen.

Menin pihalle kun naapuri Erika oli pihalla koiransa kanssa, ja hän oli muutenkin tulos meille trimmaa dina.. Meidän vastapäinen naapuri pariskunta sit sano et heil on asiaa..
He olivat saaneet isännöitsijältä varoitus lappusen metelistä, ja toinen pariskunta täst pihast oli heille väittänyt että ME oltais soitettu poliisit heidän takii.. Onneks näil ny on järkee pääs, ettei moista uskonut, olikin sanonut sille väittäneelle että tiiätkö kui tyhmält tuo kuulostaa..
Isännöitsijä oli kyl sit kertonut tosiaan et kuka sen valituksen on tehnyt ja kuka poliisin soittanut.. nämä väittäjät. Jännä juttu vaan että tää pariskunta on ollut tosi hyvis väleis heidän kaa, ja yht äkkii he soittelee poliisei heille, mut sit syyttää muita asiasta ettei saa syitä niskoilleen.

Jooh, no menin taas hetkeks sisälle kunnes ovikello soi.. naapuri se taas siellä.. sano et tuus viel käymää.. naapurin katin miehen äiti muutti viikko sit samalle riville tuohon päätyyn.. kertoi mulle että meidän naapurin naapuri oli tänään ottanut MUN AUTOSTA KUVIA, KUN SE OLI SEISSYT MEIDÄN OVEN EDESSÄ. Mul napsahti siin vaihees pahasti päässä.. Menin pimpottaa tän Tuomon ovelle.. kesti 5min kun se tuli avaamaan.. aloin saman tien raivoomaan että tietäkööt sen et jos pistää mun autosta otetut kuvat eteenpäin ja mä tuun näkee ne, ilmoitan asiasta poliisille.

Ja miksi hän on ottanut kuvat mun autosta?! Siksi koska häntä häiritsee se jos se on meidän oven edessä. Koska hänen vaimonsa käy töissä, ja herää minun autoon eikä saa enään sen jälkeen unta.. :D:D Ensinnäkin mun auto saapui eilen tuohon oven eteen viimeisen kerran ennen klo. 20.00. ja toisekseen, se lähti ekan kerran tänään liikenteeseen vasta kahdentoista aikaan päivällä!!! En usko et sen akka enää siihen aikaan nukkuu!!! :D

Hällä on ollut ongelmia siit lähtien meit kohtaan kun naapurin ville teki meille terassin.
Oon täs tainnut puhua samast asiast aikaisemminkin.. esimerkiks silloi ku toi mettä paloi alkukesäst.

Mä huusin ja raivosin sille aivan mielettömästi.. se ensin oli sillai et ihanku hän ei olis mitää tehny, me ollaa hullui ku huudetaa ja syytetää.. myöhemmin hää myöns et otti kuvia. Meil sentää niit todistajia oli. Yhes vaihees sano jyrille et tuu sisälle vaa hää tarjoo bisset.. mut jossai vaihees oli sanonu sit jyrille et jos jyri ois menny sisälle, se ois hakannu jyrin. !!!!!!!!!!

Vanha kääkkä ja sen akka.. VITTU EI VOI MUUTA SANOO ET TÄÄL ALKAA OLLA OMITUIST PORUKKAA.

Täl viikol kuulemma on myös pari tyyppii (tää väittäjä ja hullu akka) käynyt tsiikailemas meidän takapihan kaut ollaanko kotona.. kait niil on ollu jotai asiaa täst poliisi ja meteli jutust.. ku eivät ole kehdanneet tulla etupihan kautta ettei vastapää nää.. on varmaa aatellu et me mentäis niitten puolelle täs asias :D:D

Sanoin naapurille et joo, oon mä heränny siihen ku ne välil riitelee, mut kyl mä tulen sanomaan jos häiritsee enkä heti soita poliisille. Ne on sentää meidän kavereita.

Antti lähti pakkalaan, en halunnut että pilaa käytöksellään krisun synttärit.. on kyl ollutkin aivan mielettömän helppo ilta krisun kaa, ei oo tarvinnu kertaakaan kuunnella mitää kitinöitä. KIITOS SILLE, joka ei ole välittänyt lapsensa hyvin voinnista pätkääkään aikaa sitten.. ens viikol neuvola pojil, sen jälkee antti pääsee terapiaan purkamaan pahanolonsa huonosta äidistään ja sen aikana opituista tavoistaan. TOTUUS ON IKÄVÄ JUTTU. Ja nyt se on lähtenyt purkamaan kun ei ole puoleen vuoteen nähnyt oikeaa äitiinsä. Mutta parempi näin, ehjä perhe ja koti on näille parasta. Turva ja läheisyys tärkeätä.
Jyri kerto tossa eilen että antti intti kristianille toissa päivänä että minä olen hänen äitinsä. Mutta niinhän se menee täällä, nykyään olen äiti molemmille.

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.07.2008 23:18

Se on muuten keskiviikko jo :) Perjantaina töitten jälkeen heti vantaalle viemään pojat.. Sitten jäkeen hakee systeri ja sen kaveri. Takas naantaliin.. ja enpä viel tiedä viikonlopun ohjelmasta kovin paljoo. Alastarolle ainakin mahdollisesti... Niin ja näil näkymin lauantaina keräämään mansikoita :)

Jyrin kummisetä lähti just tyttönsä kanssa meiltä. Vilskettä ja vipinää ollut.
Huomen aamul puol kuudeks töihin.

[Ei aihetta]Tiistai 01.07.2008 15:49

Tota noin.. Haiseeko KÄRPÄNEN jollekin??? :)

Meil on tääl sisäl pörrännyt yksi ainoa ärsyttävä kärpänen.. ja joka kerta kun dina huomaa sen, se haistelee ilmaa ja pyörii tääl sen mukaisesti missä se kärpänen on lentänyt :D:D

Kristian laukoo taas totuuksia :DMaanantai 30.06.2008 23:30

'Mun markus isi laittaa mehuu sillee et ensin vettä ja sitten vasta mehua, niin se mehu tehdään oikein' :)
Sitten selitettiin että me laitetaan mehua toisin päin..
Hetken päästä Kristian hokasi sanoa *mutta sitten minun isi tekee väärin mehua* :)

Hassu tapaus tuo poikani. <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.06.2008 18:40

Väsyyyyyyyyyyyyyy... On ihan mieletön väsykkä.. voisin mennä murun viekkuun lepää kun kaikki muutkin täällä kotona nukkuu.