IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 23:50

kotona jälleen.. viikonloppu tuli ja meni.

huomenna taas alkaa tuo pirun remppa.. ei siin mitää, koska ei oo enää paljoo hommaa sinänsä.. toivon mukaan homma valmistuu viikon sisään.

nyt alkaa siis taas vaihteeks kunnon työputki. en tiedä koska seuraava vkl vapaata, mutta viikon pääst maanantai on vapaa kun olen sit lauantaina leipomolla töissä.
En edelleenkään ymmärrä niitä ihmisiä jotka kehtaa leveillä sillä ettei tarvii töitä tehdä, saa vanhemmilta rahaa vaik elämiseen tai käyttää kavereita hyväkseen.. ei se kovin hyvält vaikuta sit 30-40vuotiaana kun päättääkin töihin mennä, eipä sitä kokemusta mistään ole silloin kertynyt. :/
Suoraan sanottuna, mä en vois elää ilman töitä!!! tykkään tehdä töitä. En voisi vaan maata himassa tekemättä mitään. Vapaa päivinäkin siivoan kotona, myöskin töitten jälkeen. siisti koti on tärkeä asia mulle.. vaikkei se täl hetkel sitä ole :D:D kiitos remontin.

no jooh, kuiteskii.. oli kiva viikonloppu, nean kans katsottii eilen täydellisii naisii - odottaen muuten huomista, tänään eka jakso 5kaudest jenkeis. :)

nyt telkun ääreen murun kanssa.

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 02:43

pientä netti pimentoo vähän väliä.. :)

tänään lähdin töitten jälkeen vantaalle poikia viemään mummoloihin. kauhee sumpliminen oli huomisen kans, mut onneks molemmille saatiin pieneks hetkeks toinen hoitopaikka kun jyrin vanhemmat on töissä.. :) onneks on niitä lähisukulaisia jotka haluaa ja on kiinnostunut oikeasti olla lasten kanssa. saadaan mekin vähän vapaata, kun toinen muksuist on kuitenkin koko ajan kotosalla vaik toinen menis joka toinen vkl muualle.

remontti jatkuu.. tää asunto on kyl niin kaaoksessa et huhhuh.

nea on meil viikonlopun, menee sunnuntaina kotiin, haetaan samal nopsaa pojat ja lähetää koko perhe takas naantaliin.. et eipä täs mitää erikoisempia suunnitelmia. :)

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 20:25

Hohhoh, mihinköhän tää maailma on menossa! :(

Oli pakko kaivaa oma vanha kannettava kun kuulin nää kauheat päivän uutiset.. en jaksanut jyrin konetta kasaa..

remontti vaiheessa.. lattiat suojattu paperein, kaikki seinät täynnä isoi reikiä. :)
kyl tää tästä.

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 17:59

Kiirettä pitää.. Eilen lähti kannettava huoltoon helsinkiin. Ja mikä ihaninta tässä elämässä on se kun meillä alkaa maanantaina remontti asunnossa :/ en tykkää, mut iteppä pyysin apua :D

Eilen podin aivan tajuttoman migreenin taas.. menin nesteelle kuudeks aamul töihin, ja siit aamul lähin viel ysiks leipomolle ja olin siel puol kuuteen asti.. pitkä päivä oli kieltämättä, etenkin sen pahanolon ja päänsäryn kanssa. Nukuin sitten eilen illalla seiskast yhteentoista, söin ja menin takas nukkumaan.

Tää lähtee ny hakee krisun hoidost ja vien sen kupittaalle, kun markus tulee hakemaan poikansa viikonlopuksi.

Morjens.


AINIIN, odotettu viikonloppu ALKAA!! <3<3

[Ei aihetta]Torstai 18.09.2008 01:24

Jees, kone lähtee huomen korjaukseen.. jyrin koneella ehkä mahd. satunnaisesti käyn. morjens.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 18:48

uuuuh.. täydelliset naiset alkaa kohta puoliin taas :) vaikken katsokaan suomen tahtiin.

Isännöitsijä oli meillä melkeinpä tunnin.. meille on nyt sit tulossa pienehkö remontti.. seiniin joissa on ikkunat tulee joku lisä lämpöeristys seinää, 4cm. jos vaikuttais tähän kylmyyteen. Ja noita seiniä onkin sitten sillee kivasti, että meidän, krisun ja antin huone pienes eristyksessä + olohuone.. ei onneks tarvii hirveesti siirrellä tavaraa, mutta sitten se pirun maalaaminen.. saas nähä mihin sijoitetaan pojat nukkumaa :) onneks noit ylim. patjoja on.

Lupauduin mennä huomenna aamuksi nesteelle (nousiaisiin) kassavuoroon pariksi tunniksi, klo 6-8.30 ja siitä suoraan ysiks puol kuuteen leipomolle. On ihan pirun tyytyväinen olo kun on töitä, ja kun mun ei tarvitse kieltäytyä hommista, ainoostaan silloin en voi mennä jos tulee päällekkäisvuoroja. Huomenna siis vaivaiset 11h työpäivä. Ei siin mitään, tiedän että mulla on viikonloppu vapaata :) Ja palkkapussissa se sit näkyykin kun on tehny töitä.
Katsomaan pikaisesti tän päivän salkkarit nyt kun illal tulee subilt hyvä leffa, ettei voi kattoo salkkareit silloi :):)

[Ei aihetta]Tiistai 16.09.2008 22:16

16pvää tehtynä, 3 pvää jäljellä :D sit ois viikonloppu vihdoin vapaata.. oikeestaan nyt on kaks vkl vapaata putkeen. Oli aikakin :) Kristian menee viikonlopuks isälleen, sit seuraavana vkl ollaan koko perhe kasassa taas. :)

Tää on ollut niin ahkerana.. käyn pitkil lenkil dinan kanssa, siivoon päivittäin kämppää..
pitäs jatkaa tuota siivoomista, sain juuri imuroitua vaihteeks.. johan mä sunnuntaina pesin lattiat ja vaikka mitä.. silti tääl pyörii hirveesti pölypalloja tai siis karvapalloja, kiitos kissojen.. ne kun riehuu, karvat pöllyy siihen tahtiin et kämpäs saattaa olla 10 erinäistä karvapalloo :D

Huomenna tulee isännöitsijä käymään meillä katsomassa noi meidän huoneet + kulmat joista tulee kylmää ilmaa sisälle.. ei kiva.

jees, mut jatkamaan siivomista.

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 01:33

Se viikonloppu meni nopsaa...
Oltii koko viikonloppu kaksin jyrin kanssa.. tai no elukat lukuunottamatta.

Tänään lähdettiin kolmen aikaan ajaa porvooseen.. Jyri ajoi, hyvinkään kohdalla tuli poliisi auto vastaan, sen jälkeen jyri ohitti pakettiauton.. heti sen jälkeen huomasin et se pakettiauto olikin siviiliauto pillit päällä :D pienehkö pysähdys siis kesken matkan. Ei tullut jyrille kuin huomautus, onneksi. Jos ois sakottanut, niin olisi lähtenyt kuulemma kortti pois koska on joku sakko maksamatta. Eli oli kiltti poliisisetä ja antoi vain huomautuksen.

Porvoosta haettiin siis kristian, siitä sitten vantaalle hakee antti isovanhemmiltaan. Kybält oltiin kotosalla..

Tästä alkais siis kolmen viikon työputki. Kattoo ny miten kauan jaksaa.. :)

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 02:16

Katsottiin äsken jyrin kanssa uus leffa.. Love Guru.. ihan hauska leffa.. mut en kyl ois maksanut senttiäkään tuosta että ois päässy leffateatteriin katsoo..
Hauskoi juttui juuh, sai nauraa..

Kipeempi olo taas tällee illaks.. ei tekis yhtää mieli herää aamulla aikaisin vapaa pvänä/saikulla .. mut pakko ..

Tää menee nyt nukkumaan jos unta saan..

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.08.2008 23:05

Huoh.. taas tää alkaa. Meikä on vaihteeks kipeenä. Kävin illalla lekurissa.. alkava keuhkoputkentulehdus ja taas kerran korvatulehdus :( kuumetta ollut nyt eilisestä aamusta lähtien, flunssa ja kurkkukipu. Viime yönä yö oli aika lailla uneton, kun en saanut kunnolla henkeä.
Tänään en mennyt töihin. 5päivää sairaslomaa..

Huomenna meen kuitenkin käymään siellä työhaastattelussa.. ;)
Mul ois ollut tosiaan torstai ja perjantai vapaata nesteelt, mut oisin huomen haastattelun jälkeen jäänyt leipomoon töihin :D mut tänään peruin sen että jään töihin sinne, haastatteluun toki menen.. ei ihan kipeenä viitti leipomoon mennä töihin.

Huomenna aamulla nyt ensinnäkin kristianin kanssa 4v neuvolaan.. siit suoraan sinne leipomoon.
On taas etävanhempi viikonloppu pojil.. kristian menee isilleen ja antti on meidän kanssa kotosalla.

On se kiva kun päiväkotikin on huomannut että antti pitää minua äitinään. Että erittäin hyvin täällä meneepi.. :)

Uusi kisumme Kisu :D on sopeutunut meille jo tosi hyvin.. uskaltaa jo liikkua täällä koko kämpässä.. viime yönä kisu herätti kristianin raapimalla ja maukumalla krisun oven takana.. tänään kisu jopa söi ekaa kertaa kissanruokaa.. on maistunut kyl eilen jo kinkku :D kyl tää tästä.. orekaan ei enää koita yhtyä kisun kanssa.. on varmaan jo hokannut että kisult ei saakkaan pimpsaa.. vaan pyllyä ;)