IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.03.2009 13:55

Täällä taas.. melkein oli kuukauden netti poikki. Elisa alkoi kirjaimellisesti sekoilemaan viime kuussa.. tammikuussa kun piti vaihtua nettinopeus 8megaseen.. 16.2 huomattiin ettei mitää oo vaihdettu, ja siit eteenpäin sit netti alko temppuilee enemmän ja sit se katkes kokonaan. nyt maanantaina piti aueta netti, mutta aukesikin jo eilen.
Mutta korvauksia tiedossa.

Tässä ny ei oo mitään erikoista tapahtunut.. jalka parantunut kokonaan, väriäkään ei tatskasta hirveesti lähteny pois, mutta pikkasen täytyy yhest kohast korjata.
Siskoni nea oli meillä viime viikon kun hän oli poikien pväkodissa työharjoittelussa. Viime perjantaina lähin tampereelle töitten jälkeen ottamaan uuden tatuoinnin.. taas. Eilen lähettiin nean kanssa järvenpäähän pyörimään.. otin dinan mukaan jotta sain sen trimmattua.

Tällästä täällä..

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 01:06

Lähettiin tänään jyrin kanssa kaksin käymään kaupoil, jani jäi poikien kanssa himaan.. sit kun oltiin kääntymässä kotitielle niin jani soittelee et kristian oksensi sohvalle.. IHANAA!!
Krisu on ollut tänään ihan ok oma ittensä, ainoo vaa et on ollut lämpöö yli 38astet.
Laitoin sit iltaruokaa, niin kristian sanoi syövänsä hetken päästä, hän menee hetkeksi lepäämään kun oli kylmä.. huutelin pariin otteeseen syömään, vikaan huutoon ei vastannut, niin kävin katsomassa mitä poika tekee.. siellä se raukka nukkui sängyssään.. ei ole vielä sen jälkeen herännyt, joten voipi olla mielenkiintoinen yö.

Huomenna kuitenkin töihin leipomolle. Toivottavasti krisul ei vaa oo mitää oksutautii, koska viimeksikin se tarttui muhun.. :/:/ en tykkäis lainkaan.

Ny nukkumaan.

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 01:30

Huominen saikkua. Tällä kertaa kristian pahassa kuumeessa. Antti oli viikko sit samassa jamassa, ainoo vaa et oli myös TOSI paha yskä silloin. Krisul ainoastaan kuumetta, vaihtelee 37,5-38,7asteessa.
Onneks mun pelastava enkeli, jani serkku oli tänään viel meillä, ni jyri vaa haki pojat ja vei kotsaan ja sitten meni takas töihin. ei tarvinnut jättää omia ihania työkavereita pulaan.

Mun jalka/jalat eivät näköjää kestä enää kovin paljoo yli 8h työpäiviä.. täl viikol oon tehny 3x 11h työpäiviä, ja joka pvä oon meinannu kuolla tähän jalka särkyyn. Tuo nilkkakaan ei ole vielä kunnossa nähtävästi, turpoo iltaa myöten aina. Eilen oli vapaa pvä, ei mitään turvotusta.. eli pelkkä rasitus riittää siihen turpoomiseen.

Lauantaina sitten töihin kuitenkin. Krisul ois ollut isi viikonloppu, mutta se peruuntui sairastumisen vuoksi. Parempi olla kotona. <3 on se niin raukka kun on niin poikki..
Huomenna siis muksujen ja serkun kaa kotona.

Kyl tää tästä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 02:13

Viikonloppu menee näin työnmerkeissä..
Eilen olin itseeni ERITTÄIN tyytyväinen, kun menin turkuseen töihin nurmi@suloseen ekaa kertaa.. ei oo siel kertaakaan tarvinnu käydä ku oon saanu olla rauhassa pääpaikalla. Mä löysin sinne erittäin hyvin, en edes eksynyt.. tosin, navigaattorin avulla vieläkin kuljen turus. Sitten töitten jälkeen jouduin viemään yhelle asiakkaalle tuotteita kotiin asti.. oli sekin elämys.. turku city :)

Turust eilen suoraan lähdin Nurmijärvelle ajelee.. hain serkkuni meille kun koirat ois muuten ollut tänään yksin koko päivän. Tänään olin leipomol ja myös nousiaisis, 14,5h työpäivä. Jalat ihan kakkana..
Turvotus nilkassa jatkunee, mutta kipu hävisi jo viime vkl.

Auttakee tyhmää.. ollaa yritetty serkun kaa säätää tätä hemmetin nettii.. pitäs olla 8meganen nettiyhteys, mut silti tuo väittää et ois ehkä 1 tai 4.. ota ny hemmetti selvää.. eikai me ny turhaa maksella tääl 8m nettiyhteydest jos sitä ei edes ole. :/

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.01.2009 13:31

Tänään olikin mukavahkon lyhyt päivä.. 4h.
Tunnin pääst meen käymään lekuris näyttää jalkaani/nilkkaani kun kaaduin töissä maanantaina.. nilkka mukavan arka.
Ja muutenkin pitäs saada lisää sirdaludia..

Mulla on ollut kännykkä 'vuoden huollossa'. Vein sen tikkurilan elisaan huoltoon 2007 viikko ennen joulua. Kesäl kysyin raision elisast et maksaako se jos sen sais siirrettyy tänne päin.. silloi sanottiin että maksaa 50e. Viime perjantaina sit kävin uudestaa ja sanoin et pistää tulemaan tänne päin, ihan sama mitä maksaa. Teksiviesti tuli et ei maksa mitään, et känny on nyt raisios. Kiva saada vanha känny käyttöön :D

Vuosi siitä kun päätettiin että muutetaan naantaliin :)

[Ei aihetta]Lauantai 10.01.2009 00:36

Baariin mamman kanssa :D

Oli yllätys ku äiti soitti et hän tulee niksun kaa meille yöks :D

[Ei aihetta]Tiistai 06.01.2009 22:31

Eipä ollut tänään mitää erikoista tekemistä niin sovittiin heidin kanssa että mennään heille jokelaan..
Tultii hetki sit kotiin. Koko pvä siinä sitten menikin.
Huomenna taas töihin tienaamaan :)

[Ei aihetta]Torstai 01.01.2009 02:33

Vuoden 2008 vikan pvän parhain: mun vanha luokkakaveri ja ex-paras kaveri. ILLAN PARHAIMMAT NAURUT.

kiitos kaverit rakkaat, ootte ihania. Jenni, sä oot paras.. sä sen sanoit :D:D

[Ei aihetta]Torstai 04.12.2008 00:48

Ah.. huomenna pääsee taas tästä pienest tyvikasvusta.. huomen vaa 4h töitä. :)
Töist suoraan kasvohoitoon ja kampaajalle.

Että tervetuloo vaa veronpalautukset.. vähä päälle 2000e :) On sitä odotettukin.

Ny nukkuu jotta jaksaa huomen töihin.

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 01:46

Myrskystä ei mun mielest tietookaan.. ei tuol paha tuuli oo.. mut lunta on tullut kiitettävästi ja tulee edelleen.
Edelliset 10cm on peittynyt uudella 10cm lumella.. :D paikoitellen saatto olla lunta polveen asti..

Juu, siis tultiin äsken lenkiltä. Normaalisti tuo lenkki kestää joku 10min, mut ny puol tuntii.. suuri määrä lunta hidasti kävelyä. Mutta en valita, mä nautin tuosta!!

Mieluummin lunta kuin vettä!

Öitä.