IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 02:53

Viikko meni. Maanantaina vielä töihin. Eilen lähettii murun kanssa Tampereelle särkänniemeen ja sielt hetkeks mökille uimaan.. oltiin puol kahen aikaa yöl kotona. Tänään sit saavuin iki ihanaan järvenpäähän, not.. Täytekakut valmiina, alle puol tuntii sitten sain ne valmiiks. Aamulla sitten viel koristelu. Kirkkoon en meinannu mennä. Ennen vieraita täytyis krisu hakee isukiltaan..

Krisu on viel ens viikkoon asti lomailemassa, mutta on kyl pitkäst aikaa kiva nähä poikaa.. kahteen viikkoon en oo lastani nähny :( ikävä kova.

Tää loma on ollu iha kiva, mut tieto siitä miten työputki jatkuu ei ollu kiva.. :/ näil näkymin ainaki 4 tai maksimissaa 5viikkoa putkeen töitä :( apuuuuuva.

Mut koht vois tutii mennä..

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 14:38

Loma. Tää on kivaa.. ei tätä silti jaksais koko elämäänsä harrastaa, eli ei kävis lainkaa töissä.. en mä nii laiska osais olla. :)

Juhannus tuli ja meni. Oltiin kotosalla. Aatto meniki siinä 23.45-02.00 koiran etsimisessä... hoitokoira ransu pääs vapaaks, eikä ole mitää tottelevaa sorttia nii lähti joka kerta vaa karkuu jos oli pikkasenki lähel. Sit siin vähä ennen kahta saatiin se saarrettua rivarin päätyyn viiden ihmisen porukalla. Pieni helpotus.

Eipä siinä enää kiinnostanu alkoholia juoda lainkaa.. Lauantaina käytii murun kanssa hovissa, juotii yhet ja lähettii kävelee kotii.. Eilen käytii klaukkalas enol grillailemassa.. sielt tultii kotii illal ja suunnattii krouviin parille. :)
Sit mä sain aukoo päätäni parille kundille ku lähettii krouvist.. huomasin ne siin meidän lähel ja ihmettelin et miks ne lähti kävelee nii nopsaa ku huomas meidät.. sit haistoin palaneen muovin.. siitähän se mirva riemastu ku huomas et koirankakkapussilaatikkoa oli juuri poltettu ja avasin sanaisen arkkuni.. ja kakarat oli nii hiljaa.. eipä uskaltanu sanoo mitää ku huusin niille ja sanoin et soitanko poliisit. Hemmetin kakarat, tulevat tuhopolttajat.. ei noil kakaroil näytä olevan järkee päässä lainkaa.. ja niilläki oli pikku koira messis, et oottakoon vaa ku nään niitten vanhempien taluttavan koiraa.. :D

Tänään pitäs nähdä kummitäti.. mennää johki varmaa syömään naantaliin.
Loppuviikko on täl hetkel vähä auki, ku en tiedä tarviiko mun ny sit lähtee järvenpäähän vai ei :/
Särkänniemeen ois tarkoitus murun kaa kuitenki lähtee täl viikol..

Tää on nii kivaa ku ollaa vaa kaksin koirien kanssa.. 1 1/2 vk jo tälläst.. tää alkaa olla jo nii omituist :D

[Ei aihetta]Maanantai 08.06.2009 21:27

Oltiin eilen taas kerran taloyhtiömme grillipaikalla grillaamassa poikien kanssa. Koiratkin saivat juosta vapaana pitkän aikaa.. ja kyl ne nauttikin.

Tänään tein vaihteeks 11h työpäivän, vajaan 2vk työputki alkoi mukavasti tälleen.
Juhannus tosi lähellä. Suunnitelmissa jotain pientä jo. ;)[Ei aihetta]Sunnuntai 07.06.2009 14:22

Vapaa viikonloppu oli taas, ja koht alkaa taas kerran kahen viikon työputki.
Perjantaina varasin illalla päiväristeilylle liput koko perheelle.. ajattelin että jotain mukavaa pitäisi keksiä.. jotain uutta.

Hauskaa oli. Lähettiin lauantai aamulla puol 8 ajelemaan satamaan, eikä pojat silloinkaa vielä tiennyt mihin mennään.
Laiva lähti 8.45 maarianhaminaan päin.. Käytiin heti aamusta buffetissa aamupalalla. Se olikin fiksu ja halpa veto, lapset ei maksanut mitää ni ei haitannu vaik ei kaikkea ois jaksanut syödä.
klo 12 mentiin sit syömään buffettin lounas. Ai et oli hyvää tiramisuu, mut ruokapuoleen petyin todella paljon. Ei mitää erityistä tarjolla.. kuivaa ja mautonta lihaa vain.
Kahelta vaihettiin laivaa ja nokka kohti takas turkua. Puol viiden aikaa päätettii mennä koko konkkaronkka päikkäreille. Ja hyvin se uni sielt tuli pariksi tunniksi kaikille.

Naapurin tuija kävi lenkittämässä koiriamme, ei me muuten oltais mihinkää voitu lähtee.
Eipä tarvinnut koirien olla yksin koko päivää. :)

Tälle päivälle vois viel jotain kivaa keksiä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 02:59

15h takana. Töitä. Heitin systerin ja sen kaverit hoviin, ite kävin krouvis hakee sapuskaa ja join yhen lonkeron. Nyt kyl uni maittais. :) Huomenna taas töihin yhdeksäksi.. huoh.

Tänään lähti taas kerran nilkka turpoomaan, alko kerää nestettä. Toista jalkaa/varpaita en edes pysty liikuttamaan tahdon voimalla. PIPI.

Aa aa.. hyvät yöt.

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 23:12

Ilmaiskuvista tuli aivan mielettömän ihanat!!! :) heti piti kehystää kuvat.

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.04.2009 16:10

Kyl on taas yritetty mua höynäyttää moneen otteeseen töissä :D

Parhain oli tänhetkisesti se että uus laki on tullut, että kun lähet jotakuta autolla ohittamaan, joutunee tööttäämään. ;)

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.03.2009 13:55

Täällä taas.. melkein oli kuukauden netti poikki. Elisa alkoi kirjaimellisesti sekoilemaan viime kuussa.. tammikuussa kun piti vaihtua nettinopeus 8megaseen.. 16.2 huomattiin ettei mitää oo vaihdettu, ja siit eteenpäin sit netti alko temppuilee enemmän ja sit se katkes kokonaan. nyt maanantaina piti aueta netti, mutta aukesikin jo eilen.
Mutta korvauksia tiedossa.

Tässä ny ei oo mitään erikoista tapahtunut.. jalka parantunut kokonaan, väriäkään ei tatskasta hirveesti lähteny pois, mutta pikkasen täytyy yhest kohast korjata.
Siskoni nea oli meillä viime viikon kun hän oli poikien pväkodissa työharjoittelussa. Viime perjantaina lähin tampereelle töitten jälkeen ottamaan uuden tatuoinnin.. taas. Eilen lähettiin nean kanssa järvenpäähän pyörimään.. otin dinan mukaan jotta sain sen trimmattua.

Tällästä täällä..

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 01:06

Lähettiin tänään jyrin kanssa kaksin käymään kaupoil, jani jäi poikien kanssa himaan.. sit kun oltiin kääntymässä kotitielle niin jani soittelee et kristian oksensi sohvalle.. IHANAA!!
Krisu on ollut tänään ihan ok oma ittensä, ainoo vaa et on ollut lämpöö yli 38astet.
Laitoin sit iltaruokaa, niin kristian sanoi syövänsä hetken päästä, hän menee hetkeksi lepäämään kun oli kylmä.. huutelin pariin otteeseen syömään, vikaan huutoon ei vastannut, niin kävin katsomassa mitä poika tekee.. siellä se raukka nukkui sängyssään.. ei ole vielä sen jälkeen herännyt, joten voipi olla mielenkiintoinen yö.

Huomenna kuitenkin töihin leipomolle. Toivottavasti krisul ei vaa oo mitää oksutautii, koska viimeksikin se tarttui muhun.. :/:/ en tykkäis lainkaan.

Ny nukkumaan.

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 01:30

Huominen saikkua. Tällä kertaa kristian pahassa kuumeessa. Antti oli viikko sit samassa jamassa, ainoo vaa et oli myös TOSI paha yskä silloin. Krisul ainoastaan kuumetta, vaihtelee 37,5-38,7asteessa.
Onneks mun pelastava enkeli, jani serkku oli tänään viel meillä, ni jyri vaa haki pojat ja vei kotsaan ja sitten meni takas töihin. ei tarvinnut jättää omia ihania työkavereita pulaan.

Mun jalka/jalat eivät näköjää kestä enää kovin paljoo yli 8h työpäiviä.. täl viikol oon tehny 3x 11h työpäiviä, ja joka pvä oon meinannu kuolla tähän jalka särkyyn. Tuo nilkkakaan ei ole vielä kunnossa nähtävästi, turpoo iltaa myöten aina. Eilen oli vapaa pvä, ei mitään turvotusta.. eli pelkkä rasitus riittää siihen turpoomiseen.

Lauantaina sitten töihin kuitenkin. Krisul ois ollut isi viikonloppu, mutta se peruuntui sairastumisen vuoksi. Parempi olla kotona. <3 on se niin raukka kun on niin poikki..
Huomenna siis muksujen ja serkun kaa kotona.

Kyl tää tästä.