IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.03.2012 18:55

Mähän osaan tehdä vain noita poikia, jotenka masussa kasvaa pikkuherra :)
Ens kuussa 25.4. alkaa äippäloma jo.. tää aika menee tosi nopsaa!

Uutta vuotta...Perjantai 06.01.2012 18:17

Ja perheenlisäystä!!

1.6.2012 laskettu aika vauvalle <3 parin viikon päästä saamme luult. tietää kumpi sieltä tulee :)

Öyh.. tää paikka on vähän muuttunut..Keskiviikko 30.11.2011 16:54

Eihän tätä osaa edes enää käyttää.. on tullut ihme chattei ja ihme toimintoi muutenkin. Muutenkin tää paikka on edelleen ihan out!! Face on se päivittäinen henkireikä ;)

Krisu on jo ekalla luokalla, asumme nykyään Rymättylässä.. 2lasta, 2koiraa ja tietty se mies.. - eli perhe <3 Ja lisää tulee.

Ens vuonna uudet tuulet puhaltaa koko perheessä, muutoksia tulee luultavasti aika paljonkin ;)

Päivitystä..Keskiviikko 17.02.2010 15:16

Elämä hymyillyt jo pitemmän aikaa, tiedä mitä kaikkee tässä vielä tapahtuu.. ;)

Terveenä olen ollut marraskuisen koettelemuksen jälkeen.. Ei ole uusiutunut, joten uskoisin että moinen johtui todellakin siitä sikapiikistä.

Kristian menee tänä vuonna jo eskariin, on se kumma kun aika menee niin nopsaa.. Pojalla todella paljon kavereita, välillä tuntuu ettei poika olisi kotona lainkaan kun tykkää olla ulkona koko ajan kavereitten kanssa :)

Ystäviä olen saanut täällä päin aika reippaasti, rakkaita sellaisia. <3
Vanhat ystävät vantaan suunnalta jopa muistavat minua, muttei oo täällä päin pahemmin näkyny :p

Fb vie edelleenkin aikaani päivittäin, sitä kautta minut saa paremmin kiinni, toki puhelin toimii edelleen - tosin uuden numeron voimin.

[Ei aihetta]Lauantai 19.12.2009 03:09

Tää on aika tylsä paikka, kun ei ees tuu pahemmin enää kirjoiteltuu tänne. Facebook vie aikaani enemmän kuin tämä paikka.

Mutta, pientä flunssaa ollut tällä viikolla lisänä tietty kuumeilu..
Mut jos tää täst paranis..

Käsi on vähä pipi..Torstai 19.11.2009 01:29Tulos siitä ku väkisin yritetää verta ottaa kädestä :(

Lisäystä..Keskiviikko 18.11.2009 00:32

Maanantai 16.11. : Menin nukkumaan sunnuntai-maanantai yönä 4ltä. En saanut unta. Varasin aamusta lääkäri ajan, klo 14.15. Nukuin puoli kahteen asti kun oli mahtava päänsärky vaihteeks.
Kävin suihkussa pikasesti ja lähdin kotoa.. parkkiksella aloin jo itkee ku naapuri päivitteli mun olotilaa siinä, olin kuulemma kovin kalpea. Autolla ajellessa oli kauheet tuskat taas kääntää päätä, se oli mielenkiintoista ajaa siinä tilassa. Terveyskeskuksen pihalla kävellessä vastaanotolle aloin henkisesti romahtaa.. Itkin ilmoittautumisessa et tarviin makuuasentoon heti, en jaksa odottaa lääkäriäni jota joutuu aina odottaa. Menin ensiavun puolelle istuu, tuota pikaa tulikin lääkäri. Pääsin makuuasentoon, lääkäri heti käski antaa mulle parit piikit vaihteeks kankkuun ja nenäsuihkeena migreeni estolääkityksen!!!! Vau. Ei se silti mitää auttanu. Ambulanssilla turun yliopistolliseen sairaalaan(tyksiin).
Siellä verikokeita, tiputukseen ja taas odottelua kauan. Sit lääkäri tuli sanomaan et nyt lähetään uudestaan veripaikkaukseen... sinne pääsin klo 20.45. Siellä menikin odotettua kauemmin. Tällä kertaa kaikki tehtiin toisella tavalla, ensin puudutus selkään ja neula selkään.... sitten vasta alettiin laittaa kanyylia käteen jotta saadaan verta.. ja se ei ollutkaan sit kovin helppoa. Kolmannella yrittämällä onnistui saada verta kädestä. Oikea käsi sai vähän kärsiä, itkin kivusta - tuskahiki ja tärinä. Ette kuule tiiäkkään kui paljon tekee kipeetä jos väkisin runnotaan kanyyliä käteen ja etitää suonta josta saadaan verta. Kuva kertoo kaiken.. (toivon mukaan näkyypi :D )
Sieltä mut siirrettiin takas ensiapuun puol yhentoista aikaan illal. Siellä päätettiin et jään osastolle koska päänsärky ei hellittänyt. Osastolle pääsin klo 01.30. Klo 01.45 sain ekaa kertaa syödä, olin päivän aikana vain juonut puoli litraa vettä. Sain unta vasta puol neljä yöllä, nukuin käytävällä. Kuuden aikaan aamulla mut siirrettiin huoneeseen nukkumaan. Puoli kahdeksan heräsin aamupalalle. En kyl silti ymmärrä miksi olen ollut koko tän viikon aikana näin pirteä vähillä unilla... tiputusko sen tekee vai lääkkeet??
En muista koska ruoka saatiin, mutta tää päivä sit menikin nopeasti. Ruuan aikana kävi lääkärit kertomassa mielipiteensä yms.. nyt eivät kyl väittäneet lainkaan että tää kaikki ois migreeniä. Sil oli joku hienompi nimi, ja jos tätä joskus viel tapahtuu niin sit kokeet varmistaa ensin sen mitä epäilivät.
Että näin, tänään pääsin puol neljän jälkeen sairaalasta.
Selkä ja käsi hellänä, päätä ei oo ny jomottanut.. pikemminkin huippaa, mutta luultavasti lääkkeen takia, toivottavasti. Loppu viikko saikkuu. Jos näillä mennään nyt, toivottavasti huomenna ei enään mitää!

Kokemuksia, mulle sattuu ja tapahtuu :/Maanantai 16.11.2009 01:38

Tiistai 10.11. : Järkyttävä päänsärky alkoi yllättäen klo 13.00-> yritin kävellä mutta jalat eivät toimineet kunnolla. Mieletön tärinä päällä, kylmä ja pahaolo, makuuasento oli ainoa mahdollinen mikä auttoi pahimpaan.
Taisin soittaa äidilleni että nyt ei oo kaikki kunnossa.. Soitin terveyskeskukseenkin, mutta sanoivat että vasta neljän jälkeen voi tulla ilman ajanvarausta. Kolmen jälkeen pyysin Krisua hakemaan naapurin äidin meille. Naapuri kävi sisällä ja lupasi huolehtii krisust ja että voi heittää minut terkkariin neljält.
Soitinkin ambulanssin. Verenpaineet oli 108/59. Sitten lähdettiinkin päivystykseen. Soitin ambulanssissa toiselle naapurille että voiko hakea töitten jälkeen krisun naapurilta ja katsoa häntä illan.
Terveyskeskuksessa laittoivat tiputukseen melkeinpä heti. Sieltä sitten lähettivät tyksiin turkuun..
Tyksissä tiputuksessa odottelin tunteja, sitten vietiin päänkuvauksiin. Ei löytynyt mitään. Sitten lääkäri oli sitä mieltä että viel otetaa vika näyte - selkäydinpunktio. Voin kertoa että se sattui. Ei puudutusta.
Tekivät jopa raskaustestinkin ;D mutta eipä sieltä mitää löytynyt. Olo alko olee melkeinpä normaali, joten mut päästettiin kotiin.

Keskiviikko 11.11. : Yö oli pyörimistä ja hyörimistä. Olin krisun kanssa kotona kaksin. Kolmen jälkeen alkoi taas mieletön päänsärky. Lähettiin kauppaan, minne ei koskaan päästykkään vaan ajoin suoraan terveyskeskukseen. Siellä taas tiputukseen. Hetki sen jälkeen aloin oksentelee. Makuuasento oli vieläkin parhain. Joka kerta kun kysyttiin onko hyvä olo, vastasin on ja sit nousin istumaan - ja aloinkin taas yrjöilee. Kerkesin kerran käydä yksin siin välis vessas mut sielt pois tulles juoksin ja huusin et kippo tänne oksennus tulee. :) Niskas alkoi tuntuu silloi tosi omituiselta, kuin ei pystyis päätä pitää ylhääl. Krisu oli oiva apulainen päivystyksen työntekijöille.. ja niin reipas olikin vaikka näki että äiti on huonos kunnos <3
Sit kasin pintoihin soittelin Mikolle että voiko auttaa mua ja hakee krisun ja mennä meille laittaa poika nukkuu iltapalan jälkeen. Onneks oli ystävä joka pystyi auttamaan. Moni ei mulle nimittäin silloin vastaillut puhelimeen tai käski soittaa 2tunnin pääst uudestaan.
Ysin jälkeen pääsinkin sit kotiin, olo oli ihan ok, päätä jomotti pikkasen. Mikko jäi mun luo varmuuden vuoks yöks, onneks jäikin koska seuraava aamu olikin taas niin kauhea.

Torstai 12.11. : Heti aamusta alkoi kauhea jomotus päässä ja niskat iha omituiset. Lähettii Mikon kans viemää Krisu tarhaan, sit lähettiin käymää mun duunis pikasesti. Kotipihalle kun Mikko heitti mut, juoksin kotiin oksentamaan. Ja nukuinkin aika pitkään. Puol viidelt MUN oli tarkoitus lähtee hakee krisu mut huomasinki etten kykene. Soitto Mikolle, Mikko heittikin mut sit eka terveyskeskukseen jossa aloin heti tuskahikisenä oksentaa. Mikko haki krisun tarhast ja oli pojan kanssa pari tuntia, kunnes isukki haki pojan vantaalle.
Mä olin kuitenkin vaan tiputukses torstaina, mut lähdin sielt kyl pois samas kunnos mitä olin ku sinne menin. Mikko käytti koiria siin illal lenkil, ni on ainakin ollut koirilla lenkittäjä :D Pääsin sit Mikon kyydil viel kotiin kaupan kautta, joka tuotti kovasti sekin tuskaa mulle.

Perjantai 13.11. : Soitin itkuisena Krisun isän äidille, eli Krisun mummolle että voiko auttaa mua ja tulla mun luo viikonlopuksi. Tottakai se sopi hänelle, lähtivät PORVOOSTA tulemaan mun luo. Mä lähin naapurin kyydillä terveyskeskukseen ennen pirkon tuloa kun alkoi olotila huonontua. Päivystys oli täynnä porukkaa, ihmiset varmaa katto et mikä ihme mul on ku itkin kivusta ja tärisin ihan hulluna. Meinasin pyörtyä, oksentaa mutta onneks pääsin sit makuuasentoon. Pimeessä huoneessa makasinkin 1,5h YKSIN, kunnes soitin siihen päivystykseen et onko ne unohtanu mut. Mul oli tosi heikko olo. Sit alko taas tapahtuu, laittoi tiputukseen toisella yrityksellä ku eka meni huti :D Ambulanssi haki mut ja vei turkuun vaihteeks. Siel oli ulkomaalainen lääkäri ja heti sitä mieltä et nää säryt johtuu siit punktiosta. Ja eikun veripaikkaukseen. Eli omaa vertaa otetaan käsivarresta ja laitetaan sillä 'paikka' siihen reikään joka tuli tiistaina selkääni punktion yhteydes. Tasaa painetta.
Se ei sit niinkään sattunut kun puudutettiin. Vaikka sekin oli niin säätämistä siel, anestesia lääkäri oli sitä mielt et turha se on tehä, mut ei siit haittaakaan ole. Jos mun säryt on hellittäny jo ennen punktiota makuuasennossa ni ei se punktiosta ole kyse.
Niskasärky lähti silti pois ja pieni särky ohimoil jäljel. Jes, kotiin pääsin taas.

Lauantai 14.11. : Aamu alkaa pienellä päänsäryllä.. päivää myöden alkaa niskois taas tuntuu semmonen omituinen paine ja kipu.. Ambulanssin soitin kolmen jälkeen paikalle. Sillä terveyskeskukseen. Tiputusta ei onnistuttu laittamaan kahdella yrityksellä. Suonet niin 'käytetty', ja paikat mustelmilla ni lääkäri päätti päästä helpommalla ja laitto kolme piikkii kankkuun, ei ollu kivaa. Terveyskeskus ois lähettänyt mut tyksiin, MUTTA siellä sanottiin et ihan turha tulla ku päänkuvat ja verikokeet yms on hyvät, ni ei ne voi tehä mitään!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIITTI. Kotiin lähin sit joskus pitkän odottelun jälkeen - tosin samoilla kivuilla.

Sunnuntai 15.11. : Aamu oli ok, mutta alkoi taas tuntuu niskois pientä paineen tuntua.. ja päänsärkyä totta kai. Käytii Pirkon kanssa kaupassa, itse ajoin ja huomasin kyl että en mä kunnossa ole.. pää kääntyy välillä isomman kivun kanssa, vihlova päänsärky, huippas kovasti kaupassa, kassalla olin pihalla kuin lumiukko kun myyjä sanos et ostokset teki 2,60e.. katoin niin tyhmänä sitä ja sanoin et no ei varmaa maksa noin vähän kato ny kui paljon tavaraa tos on :D sit tuttu myyjä vaa sano et sul oli se pullonpalautuskin siinä ;D kiva.. sanos se sit et tervetuloa elävien kirjoille :)
Pirkko lähti takas kotiinsa kolmen jälkeen. Naapuri kävi iltaglögillä täs ja silloi olin taas tuskissani kun olin sitä ennen laittanu pyykit kuivumaan..

Vasta eilen lauantaina alkoi ruoka pysyy sisällä ja on jopa tehnyt mieli syödä. Nyt oon ollut jo pari tuntii ainakin makuuasennossa, mut noustessa se alkaapi taas.. :( Ei kuitenkaan niin paha. Voisin sanoa et se tiistai särky oli pahin, mutta torstai-perjantai päivät olivat aivan järkyttäviä olotiloja.

Eli lääkäreitten mielestä tämä kaikki johtuu migreenistä!!!!!!!!!!!!! Voin kertoa etten ole koskaan tälläistä migreeniä tai edes päänsärkyä kokenut.. Vaikka usein mulla päänsärkyä on, niin oon sentäs päässyt töihin.. Huomenna lekuriin, oma lääkäri saa kyl ny sanoo mielipiteensä siitä migreenin estolääkityksestä jota mulle ei muka suositella kun olen nuori ja kun migreenin pitäs muka melkein invalisoida jotta niitä lääkkeitä saisi reseptillä! Jep jep. Tämä oli yhen lääkärin mielipide perjantaina.

Koitan tässä parannella itseäni ja yritän levätä mahdollisimman paljon!
Rakas poikani tänään puhelimessa sanoi minulle että Äiti, minulla oli huoli sinusta, minulla on kova ikävä <3 Kyl on äidin päässä täl viikol pyöriny paljon asioita ja herkkänä ollut.

25v :)Maanantai 09.11.2009 02:07

Onnea minulle :)

Huomenna herkutellaan töissä, tein pätkissuklaatuorejuustokakun työkavereille synttäreitteni kunniaksi.
Illemmalla meen krisun kanssa hakemaan pojalle sikarokote... :/ pelottavaa, saa nähä jäänkö sit kotio jos tulee reaktioo..
Jos ite olin niin kipee siit rokotteest, ni mites tuo pieni hentoinen rakas poikani?!
No, mieluummin kärsitään rokote kivut kuin sikaflunssa.

Nyt nukkumaan jotta jaksaa huomenna työskennelläkin :)

..Maanantai 19.10.2009 13:43

Tää paikka on niiiiiiiiiiin jääny pois.
Muutosten myötä jäi vähän unholaan galleria, vaik täällä olen kirjautunut, ei tarkoita että olen paikalla :D

Ny ollaan krisun kans pari pvää kotosalla, krisul sahailee tuo lämpö ..
Toivottavasti ei tuu sama ku mul oli, silloi laitan krisun hoitoon johki koska täytyy mun rahaa saada tienattuu. :/
!4pvä tosin aloitin hommat tuol, eli ny oon ollu kuitenki kuukauden töis et pitäs kyl palkkaa saada näist saikkupäivist.. ite ku olin silloi koko viikon pois, ni ei palkkaa kertyny lainkaa.

Koht lähettävä kuitenkin kauppaan ku jääkaappi huutaa tyhjyyttä :)

Itel on ollu jo torstaist lähtien pää kipee.. Tää on tätä perus touhuu, joka kuukausi viikon verran.