IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat -

<3Sunnuntai 24.06.2012 20:41

Meidän perheemme kasvoi lisää yhdellä pikkumiehellä 12.6.2012.

3940g ja 53cm pitkä.

Nyt jo melkein 2viikon ikäinen, rauhallinen pikkumies. Tulee ihan isäänsä, roikkuis 24/7 tissillä, nukkuu päivisin ja kukkuu öisin :)

Muuttosuunnitelmat siirtyivätkin luultavasti vuodella, tai sitten ostamme suoraan täältä rymiksestä oman talon.. Kaikki avoinna, joten päivä kerrallaan :)

Nyt ristiäisten suunnittelua kovasti!

Isommilla lapsilla menee kesä suurimmaksi osaski leireillä.. 2leirii jo käyty, uimakoulu alkaa viikon päästä (krisu tosin osaa jo uida, mutta lisäharjoitus tekee mestarin) ja sitten ens kuun lopuilla ois viel yks leiri.. sittenhän tuo kesäloma onkin melkein läpikäyty ja sitten alkaa koulut! :)

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2012 21:57

2viikkoa 1pvä laskettuun aikaan :):) Viuh, aika menee nopiaa!

Alkaa kyl olee kieltämättä aika tukala olo. :D
Kaikki on valmiina kuitenkin, kaikki tarvittavat on hankittu.

Nyt on laitettu asuntohakemuksiakin joka lähtöön jyväskylän suuntaan!
Jos sitä sit kuukauden tai parin kk:n pääst sais muutettua.. uudet on kuviot vaihteeks ;)

[Ei aihetta]Torstai 12.04.2012 18:24

Huomenna perjantaina 13.4. tulee tasan 7vk:a laskettuun aikaan.. huh miten tää aika menee nopiaa :)

Äitiysloma alkaa virallisesti parin viikon päästä, vaikkakin olen kotona ollut jo periaatteessa marraskuusta lähtien.

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.03.2012 18:55

Mähän osaan tehdä vain noita poikia, jotenka masussa kasvaa pikkuherra :)
Ens kuussa 25.4. alkaa äippäloma jo.. tää aika menee tosi nopsaa!

Uutta vuotta...Perjantai 06.01.2012 18:17

Ja perheenlisäystä!!

1.6.2012 laskettu aika vauvalle <3 parin viikon päästä saamme luult. tietää kumpi sieltä tulee :)

Öyh.. tää paikka on vähän muuttunut..Keskiviikko 30.11.2011 16:54

Eihän tätä osaa edes enää käyttää.. on tullut ihme chattei ja ihme toimintoi muutenkin. Muutenkin tää paikka on edelleen ihan out!! Face on se päivittäinen henkireikä ;)

Krisu on jo ekalla luokalla, asumme nykyään Rymättylässä.. 2lasta, 2koiraa ja tietty se mies.. - eli perhe <3 Ja lisää tulee.

Ens vuonna uudet tuulet puhaltaa koko perheessä, muutoksia tulee luultavasti aika paljonkin ;)

Päivitystä..Keskiviikko 17.02.2010 15:16

Elämä hymyillyt jo pitemmän aikaa, tiedä mitä kaikkee tässä vielä tapahtuu.. ;)

Terveenä olen ollut marraskuisen koettelemuksen jälkeen.. Ei ole uusiutunut, joten uskoisin että moinen johtui todellakin siitä sikapiikistä.

Kristian menee tänä vuonna jo eskariin, on se kumma kun aika menee niin nopsaa.. Pojalla todella paljon kavereita, välillä tuntuu ettei poika olisi kotona lainkaan kun tykkää olla ulkona koko ajan kavereitten kanssa :)

Ystäviä olen saanut täällä päin aika reippaasti, rakkaita sellaisia. <3
Vanhat ystävät vantaan suunnalta jopa muistavat minua, muttei oo täällä päin pahemmin näkyny :p

Fb vie edelleenkin aikaani päivittäin, sitä kautta minut saa paremmin kiinni, toki puhelin toimii edelleen - tosin uuden numeron voimin.

[Ei aihetta]Lauantai 19.12.2009 03:09

Tää on aika tylsä paikka, kun ei ees tuu pahemmin enää kirjoiteltuu tänne. Facebook vie aikaani enemmän kuin tämä paikka.

Mutta, pientä flunssaa ollut tällä viikolla lisänä tietty kuumeilu..
Mut jos tää täst paranis..

Käsi on vähä pipi..Torstai 19.11.2009 01:29Tulos siitä ku väkisin yritetää verta ottaa kädestä :(

Lisäystä..Keskiviikko 18.11.2009 00:32

Maanantai 16.11. : Menin nukkumaan sunnuntai-maanantai yönä 4ltä. En saanut unta. Varasin aamusta lääkäri ajan, klo 14.15. Nukuin puoli kahteen asti kun oli mahtava päänsärky vaihteeks.
Kävin suihkussa pikasesti ja lähdin kotoa.. parkkiksella aloin jo itkee ku naapuri päivitteli mun olotilaa siinä, olin kuulemma kovin kalpea. Autolla ajellessa oli kauheet tuskat taas kääntää päätä, se oli mielenkiintoista ajaa siinä tilassa. Terveyskeskuksen pihalla kävellessä vastaanotolle aloin henkisesti romahtaa.. Itkin ilmoittautumisessa et tarviin makuuasentoon heti, en jaksa odottaa lääkäriäni jota joutuu aina odottaa. Menin ensiavun puolelle istuu, tuota pikaa tulikin lääkäri. Pääsin makuuasentoon, lääkäri heti käski antaa mulle parit piikit vaihteeks kankkuun ja nenäsuihkeena migreeni estolääkityksen!!!! Vau. Ei se silti mitää auttanu. Ambulanssilla turun yliopistolliseen sairaalaan(tyksiin).
Siellä verikokeita, tiputukseen ja taas odottelua kauan. Sit lääkäri tuli sanomaan et nyt lähetään uudestaan veripaikkaukseen... sinne pääsin klo 20.45. Siellä menikin odotettua kauemmin. Tällä kertaa kaikki tehtiin toisella tavalla, ensin puudutus selkään ja neula selkään.... sitten vasta alettiin laittaa kanyylia käteen jotta saadaan verta.. ja se ei ollutkaan sit kovin helppoa. Kolmannella yrittämällä onnistui saada verta kädestä. Oikea käsi sai vähän kärsiä, itkin kivusta - tuskahiki ja tärinä. Ette kuule tiiäkkään kui paljon tekee kipeetä jos väkisin runnotaan kanyyliä käteen ja etitää suonta josta saadaan verta. Kuva kertoo kaiken.. (toivon mukaan näkyypi :D )
Sieltä mut siirrettiin takas ensiapuun puol yhentoista aikaan illal. Siellä päätettiin et jään osastolle koska päänsärky ei hellittänyt. Osastolle pääsin klo 01.30. Klo 01.45 sain ekaa kertaa syödä, olin päivän aikana vain juonut puoli litraa vettä. Sain unta vasta puol neljä yöllä, nukuin käytävällä. Kuuden aikaan aamulla mut siirrettiin huoneeseen nukkumaan. Puoli kahdeksan heräsin aamupalalle. En kyl silti ymmärrä miksi olen ollut koko tän viikon aikana näin pirteä vähillä unilla... tiputusko sen tekee vai lääkkeet??
En muista koska ruoka saatiin, mutta tää päivä sit menikin nopeasti. Ruuan aikana kävi lääkärit kertomassa mielipiteensä yms.. nyt eivät kyl väittäneet lainkaan että tää kaikki ois migreeniä. Sil oli joku hienompi nimi, ja jos tätä joskus viel tapahtuu niin sit kokeet varmistaa ensin sen mitä epäilivät.
Että näin, tänään pääsin puol neljän jälkeen sairaalasta.
Selkä ja käsi hellänä, päätä ei oo ny jomottanut.. pikemminkin huippaa, mutta luultavasti lääkkeen takia, toivottavasti. Loppu viikko saikkuu. Jos näillä mennään nyt, toivottavasti huomenna ei enään mitää!
« Uudemmat -