IRC-Galleria

mirzi

mirzi

´Kuka käyttää galleriaa enää...?
erehyin lukemaan noita vanahoja blogimerkintöjä... ei vittu mikä korvasieni mie oon ollu.. ;´P nauroin varmaan puoltuntii putkeen (ja taas yksikseen).. millonkohan nuo naapurit soittaa meikäläiselle valkotakkiset kivat sedät hakemaan minuu..?

eilen tuli taas juopoteltua... kyllä mie oon saamaton vätys!!

miten miusta tuntuu että korvista tulee sieniä kauheet määrät...? ja sammakoita pukeltaa suusta pihalle tämän tästä.. yäk.. ystäväni(ei oikeesti mut mie kusetan sitä) herra rapula tuliki äsken käymään, sanoin mie sille että ``ole hyvä ja poistu´´, mutta siitä huolimatta se nakottaa tuossa vatsan päällä rutistelee miun suolia rusetille.

en tiiä, tekis mieli syödä, mut en jaksa kömpii jääkaapille.. eikä sielä kuitenkaa oo mitään miun mieleistä.. paska paikka etten sanos..

miue hilluin eilen taas siihen malliin kapakasta tullessani, että JÄLLEEN KERRAN kävelin tiellä ympyrää ja tavotin itteni kolmesti samasta ojasta ja täsmälleen samasta montusta..

oon mie kyllä aika taitava.. ja kotiin tullessani kukaan ei ollut yhteistyö haluinen(on se kumma juttu, ku mie vaivala vielä semmoset kännit otin..), suihkuverho ei millään halunnu lähtee tanssimaan miun kanssa, tyyny ei tykänny suudella minnuu ja sitten menin kysymään sohvalta, että haluisko hää ottaa miut syliin.. sekin hylkäs miut ja jouduin aamulla kuitenki kömpimään tuon omituisen ukon viereen(se väittää olevansa miun poikaystävä).. ;D

tää ei menny nyt taas niinku piti...voisin juua kahvii, mut tuo kahvinkeitin murisee miule ku yritän mennä lähemmäs, no kyllähän sen ymmärtää.. vituttas minnuuki ja joku täyttäis miut kylmällä vedellä, työntäis suun täyteen kuivia puruja ja kaiken hyvän lisäks tuikkaa sitten vielä perseen tulile!!

en tykkää

pulssi kohoaa, ohimoissa tykyttää..minnuu pelottaa ja tuo rapula nauraa miule vieläkin tuossa.. turpaan sitä pitäisi lyödä, vallan rätinät pystyyn laittaa.. ei tässä varmaan muukaan auta, ku minnuu tuijottaa takapihalta nauta ja tajusin et miehän oon ihan lauta..

eeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiihhh...

jonna komponentti, aikamoinen heviletti.. tuu miun luokse tänne teuvontie 19 a5:teen ku tää alkaa olla vakavaa!!! siis tää meijän just paljastunu suhe.. ;P


nyt riittäää... miks miusta ei oo tullu kirjailijaa..?

kirjailijan taiteilija nimiä:
- irka p. itkonen
-M. P helmipöllö pitkonen
-noo.. entäääs karvakorva pitko M, maustaa kaiken sienillä, KORVASIENILLÄÄÄ..

ANTEEKS KU OOT JOUTUNU LUKEMAAN TÄMMÖSTÄ P**KAA, MUTTA MIULA EI OIKEESTI OO HELPPOO KU RAPALA KYLÄILEE..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.