IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Äiskä on aika ihana.Tiistai 25.07.2006 04:05

Joo, mä olin tänään Niballa ja vastasin puhelimeen. Äitee vaan sano sinne että "ÄÄÄÄÄÄ" ja mun tärykalvo oli lähellä tuhoutua :s sitte mä kävelin kotiin ja ihmettelin et miks jotain tyyppejä oli mittaas seismografilla(tai joku sen tapaanen) meidän pihas jotain juttuja ja ku kysyin niin ne vaan sano et täs alueella oli havaittu 20 richterin maanjäristys, ja sitte mä sanoin niille et ei kannata välittää, et se on vaan mun äiti jolle pitäis syöttää jotain kukkakakkuja et se vähä rauhottuis. Sit ne vaan kysy et onko mun äiti kirsti karppi ja mä sanoin et joo, ja sit ne totes et se on ennenki aiheuttanu maanjäristyksiä kiukkuusena..

Sitte tulin sisälle ja äitee puhu jostain vitun koirasta minkä aikoo ottaa ja se koira maksaa 700 ja mä hermostuin koska en saa autoa. Mut sen takii en saa ku isukki sanoo et mä hukkaan kaiken, niin mä varmaan hukkaasin sen autonki.. mut se siitä, mutsi taas että "ÄÄÄÄ" ja sitte Suomen puolustusvoimat tuli käymään meillä ku ne luuli et sytty joku sota, mut mä vaan sanoin et eiku se oli mun äiti ja sitte ne vaan kysy et onko mun äiti kirsti karppi, ja mä vaan että joo, ja sitte ne oli vaan et "aijaa" ja sitte ne soitti NATOon ja ilmotti et suomi vois liittyä siihen, koska kirsti karppi luultavammin aiheuttaa 3.maailmansodan ja lähti pois.

Joo, ja arvatkaa miksi tämä kaikki on tapahtunut? KOSKA MÄ TEIN VÄÄRÄNLAISEN NIMIPÄIVÄKAKUN!!!!!!!!

Sitte ku mä katoin pelinaisia eliaksen huonees ja olin kiukkuunen, niin äiti tuli ja toi mulle vähäkalorisia vadelmia, joihin ei ees ollu lisätty sokeria ja pyysi anteeks enkä mä enää jaksanu olla kiukkuunen. Mut mun äiti on silti aika tolvana .___________. Noooh, pian vaasaan taas sitäki pakoon.

Kiitos pliis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.