IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Äityli on ihana, ihana, ihana...Maanantai 26.12.2005 15:25

Ja kiukkunen! Kyllä se taas jakso kiukutella ku pikkasen huppelissa kotiin tulin. Melkeen pysty näkeen sen savun, joka nousi korvista. Mut ei se mitään. Sit se keksi jotain tosi kivaa. Se haki puhallusmittarin ja mun piti puhaltaa. Mittari näytti eka error erroria, mut äityli vaan jakso kiusata mua. Neljännellä puhalluskerralla kuului piip piip piip... mä oli puhaltanu yli törkeän rattijuopumuksen rajan, ja mutsi sai lisää aihetta raivota. Mun piti olla vielä vittumainen, ja huomauttaa sille ettei mulla ees oo korttia, saati sitte autoa, että mitä se haittaa. Ja näin, se otti multa puhelimen. Heha, no, eipä kukaa muutenkaa mulle ikinä soita, eli siis no worry.

Tänään aamulla se oli ihanalla päällä<3 Haukku mua alkoholistiks, ja sit se sydämetön julmuri vielä veti meidän tietsikan riitaan mukaan, ja haukku mua nettiriippuvaiseks, ja uhkas et tänään ei saa olla netis &lt;itku&gt; kuinka joku voi olla noin KAMALA!

Niin, ja sit mä kerroin äitille, et mä en oo alkoholisti, ja kerroin sille merkkejä siitä, että jos joku käyttää liikaa alkoholia. Joka asia, minkä mä sanoin, mutsin mielestä täsmäs muhun. Typerä äiti, tyhmäki tajuaa että nuorena kuuluu rällästää, ei istua kotona päivät pitkät.

Heippa, jee ja voi elämän tylsyyttä ja krapulaa. Mä meen syömään kinkkua (nam, meil on vielä puolet jäljellä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.