IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

hmm..Torstai 29.12.2005 01:28

taitaa olla mun loppuelämän eka päivä. Tai viimenen, kolmassadasneljästoista, toinen... Ihan sama, mut mulla on sellanen olo, että mun loppuelämä on alkamas. Toivottavasti se kuitenki kestää pitkään. Tai jos mun elämä on näin tylsää, niin toivottavasti helvetin lyhyen ajan. Mä ajattelin, et uuden vuoden jälkeen mä alotan jonkilaisen alkoholilakon. Tai siis tietty mä juon uuden vuoden jälkeen pari kertaa, ja sit oon lakos... tai sit, antakaa olla. Ei jaksa miettiä noin jännittäviä asioita.

By the way, mä oon vähentäny mun juomista. En oo tällä viikolla juonu yhtä ainuttakaa kertaa!! ja tänään sentään on jo keskiviikko. Ja lauantaina vasta ajattelin ottaa! (eli siis uusi vuosi on silloin, jos joku ei vaikka olisi sattunut huomaamaan)

Olin tänään keskustas niban ja marin kans. Oli taas niin jännittäviä ostoksia, että aivan sydämestä ottaa. Mä inhoan kaikkia punaisen ällöttäviä pitsisiä röyhelöisiä oksettavia pikkuporno stringejä. Arvatkaa kaks kertaa, mitkä mulla oli mukana ku mä pääsin kaupasta ulos. Ja mitähän mä teen poskipunalla, joka oikeestaan oli aurinkopuuteria, koska mä en oo tarvinnu 17 vuoden aikana sellasta, ja nyt mä ostin sen. Kyllä nuo lahjakortit ja pari euroa rahaa aiheuttaa jotain kummallista.

Mun pikkuveli on masentunu. Sen killasta oli eronnu joku tyyppi. Tai itse asias mäki oon sen killan johtaja, koska mä pelaan samalta koneelta. Outoa, eikö? Älkää kysykö.

Nyt meen lukeen Agatha Christien yhtä kirjaa joka on hyvä.

Ja mä kerron teille salaisuuden... mä tykkään yhestä pojasta tosi paljo... <sydän> mut shh, se on salaisuus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.