IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin
Vähä oli kivaa ku tulin töistä, niin kävin kelalla ja ne oli siellä tosi mukavia, ja lupas tietenki myöntää mulle lisää asumislisää ku tuun takas seinäjoelle ja muutan ihan kokonaan omilleni, ne oli vaan sillee et "tottakai, haluamme auttaa nuoria parhaamme mukaan!!" ja lähdin sieltä iloisena pois.

Sitten mun mielestä oli TOOOOOOOOSI kivaa ku aurinko paisto mun silmiin enkä nähny mitää, ja ajoin punasia päin kaks kertaa, harmi vaan ettei poliisit ollu siinä, olishan se ollu hauska pitää niiden kanssa sellainen hauska juttutuokio &lt;hymy&gt; Sitte yks tosi kiva mummo ajoi pyörällä keskellä tietä <3 musta oli rentouttavaa ajaa jotain viittä sen takana, ku se halus leikki autoa! Olipas todella mukava mummo! <3

Päivän kruunasi verotoimistossa käynti! Siellä oli erittäin ihana tuoksu, tonnikalan, mädäntyneen jauhelihan ja sairaalan hempeä haju! Ja olihan se aika kivaa, kun olin ensin menossa henkilökunnan ovesta sisälle, ja raivottuani aikani, joku erittäin kiltti ja hyvällä päällä oleva mies tuli sanomaan, että minun pitää kiertää toiselle puolelle.
Verotoimistossa oli sitten todella hauska istua ja viettää pieni osa elämästäni, rakastan odottamista &lt;sydän&gt; Pääsin ERITTÄIN MUKAVAN ja KOHTELIAAN ja YMMÄRTÄVÄISEN naisen luo, joka ystävällisesti kertoi minulle asioita, ja katsoi minua erittäin ystävällisellä ilmeellä. Nainen oli siis TOOOOOSI mukava! Hänellä oli kauniit, 80-luvulta varastetut silmälasit, ihanan vetyperoksidiblondit todella nuorekkaat hiukset ja mun mielestä se nainen oli oikeestikki tosi kiva!! =)

MITÄHÄN MUUTA MUKAVAA PÄIVÄ TUO TULLESSAAN?!?!?!

ps. istun mun huoneessa, laitoin ikkunat ja ovet kiinni ja toivon että tuo aurinko posahtais.

pps. jos aurinko posahtais nyt, niin mulla olis vielä 8 minuuttia elinaikaa (tai siis meillä). Mitäköhän tekis viimesen 8 minuutin aikana elämässään?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.