IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Interested inKeskiviikko 01.02.2006 14:46

Masistelen himas. Tai siis en masistele, mut rupesin miettiin jotain vanhoja juttuja ja sit tuli sellanen haikee olo. Ja mun käy sääliks kaikkia ihmisiä ja asioita ja eläimiä joilla on paha mieli ja mä oon niiden takia surullinen. Mä aion maalata taulun kaikille maailman hylätyille tyypeille/esineille.

Mä poljin tänään aamulla kapeen ja olin 40 min jossain tuote-esittelyssä josta en tajunnu mitään. Siinä meni seki aika mun elämästä. Pyöräillesäni kotiin mulla meni hermot ku kaikki perkeleet pyöräilee/kävelee keskellä tietä! Katoin kiukkusesti kaikki mummoja. Nyt mua vähä harmittaa jos jollekki niistä tuli paha mieli <suru> ja sit pistin vanhingon kiertämään. Ajoin itekki keskellä tietä. Toivottavasti joku jolla meni hermot muhun pistää kans vahingon kiertämään. Loppujen lopuksi kaikki pyöräilee/kävelee keskellä tietä. Haha. Mä aloitin epidemian, syyttäkää sit vaan mua.

Mikähän kaikille on tullu ku ne on ruvennu absolutisteiks. Mä kyl vedän perseet heti ku mul on rahaa ja ei koulua. Eli perjantaina. Niin, ja laskeskelin tänään että oon velkaa yhteensä 85€. Voi pillu, pitää varmaan totella nibaa ja mennä huoraamaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.