IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

yhyy/hahaKeskiviikko 08.02.2006 01:23

Pitäisköhän itkee vai nauraa, en osaa päättää. Elämäni on niin jännittävää. Joku tuntematon ihminen juttelee mun kans meses. Tämän päivän interesting-info.

Mä haluun treffeille. Koska mä en aina halua samanlaista vloppua, juoda ja tapella mutsin kans vaan mä haluun et joku vie mut syömään salaattia ja saattaa mut kotiin ja yrittää saada pillua ja mä pihtaan. Eikö treffeillä aina tehä noin? Mä en tiedä, koska mä en ikinä oo ollu treffeillä! Niin, kuvitelkaa vaan kuinka ilkeitä ex-poikaystäviä mulla on ollu, ne ei oo IKINÄ vieny mua ulos syömään (Janne kyl teki mulle kerran munakasta), leffaan tai pistäny makuuhuoneeseen kynttilöitä tai muuta romanttista (Mä kyl kerran ku Janssoni tuli meille Vaasaan, laitoin mun huoneen täyteen kynttilöitä ja puin päälleni minihameen, stay-upit ja korkokengät. Sit ku mä näytin sen huoneen sille, se sano: "Oi ku kiva. Vittu mulla on kuuma. Onko sulla tupakkaa?". Mökötin koko loppuillan).

Niinpä, miehet. Suunnittelinpahan vaan, että kai se on pakko ettiä nainen. Noi kakslahkeiset ei vaan sovi mulle. Joko ne on tyhmiä, varattuja, homoja tai sitte mä vaan en yksinkertasesti tykkää niistä. Ja se josta mä tyccään, ei sit tykkää musta. Kyllä on vaikeaa tämä teini-iän rakkaus. Yhyy. Meen runkkaamaan, heippa. Oma käsi, paras käsi! <sydän>

TILANNEBIISI: Garbage - Push It

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.