IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

omituisuuksia...Torstai 02.02.2006 00:08

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1.Mun mielestä on aina ollut pelottavaa katsoa sängyn alle. Ei siks että siellä olis jotain pelottavaa vaan siks että mä näyttäisin varmasti pelottavalta pitkät hiukset kohti lattiaa ja pää alaspäin... ja sillon se mikä siellä sängyn alla ois varmasti säikähtäis mua ja mä säikähtäisin sitä vielä enemmän kuin se mua.

2.Suihkussa on kiva pestä hampaita.

3.Omistan pipokokoelman...mielialan mukainen pipo päähän aamulla.

4.Mun tekee tosi usein mieli heitellä kuperkeikkoja tai kärrynpyöriä.Esim. ammeessa kuperkeikkailin pienempänä..äiti sano että ei saa kun se on vaarallista siellä vedessä.

5.Mielikuvitukseni on aika vilkas... Pienempänä näin tontun takapihalla, ihan livenä! Kerran lensin hetken ku hypin sohvalta alas aikani kovasti räpytellen. Saatan jutella mielessäni ihmisten kanssa. Automatkojen aikana lentelen yleensä katuvalopylväästä toiseen kaikilla erilaisilla telinevoimisteluloikilla, volteilla tai lennellä muuten vaan. Ja sitte luentosaleissa ku on tylsää, alan usein miettimään et miten siistiä ois juosta ylös ja alas luentosalia tuolirivien selkänojia pitkin. Tai sitte toinen mitä koulussa kans pähkäilen on se, et ois ihan huippua mennä portaita alas ja ylös puolivolteilla, semmosilla hillityillä, vähän niinku silloilla...
Nii ja vielä...usein tulee yhtäkkiä mieleen et "miltähän tuntuis olla vaikka tuo ihminen"...

" unessa kaikki on mahdollista "


Haastan J-Lin, Ulriikka-n, napasolistin, cultivatorin ja sitte vielä {krisu}n... saapa nuo koulukaiffaritki tietää et mitä touhuan luennoilla ku muut yrittää opiskella ;o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.