IRC-Galleria

Horoskooppeja :-]Tiistai 09.02.2010 17:43

OINAS:

Laatu: Johtava
Elementti: Tuli
Hallitsijaplaneetta: Mars
Aurinko merkissä: 21.3.-21.4

Kevätpäiväntasaus aloittaa astrologisen vuoden ja samalla Oinaan merkin. Oinaan merkin edustajat ovat, tai ainakin haluavat olla ensimmäisiä, parhaita ja kauneimpia, eivätkä he juuri piittaa muiden mielipiteistä tai tekemisistä, elleivät ne herätä merkin luonteeseen kuuluvaa kilpailuviettiä. Oinas on yleensä itsevarma, herkästi innostuva, yritteliäs, aloitekykyinen, impulsiivinen ja energinen, vaikkakin kärsimättömyys kuuluu merkin suurimpiin heikkouksiin. Kaiken pitäisi tapahtua nyt ja heti paikalla, ja jos kaikki ei mene Oinaan mielen mukaisesti, hän ärsyyntyy herkästi ja pahimmassa tapauksessa sortuu aggressiivisuuteen. Pitkäjänteisyyttä vaativat tehtävät tuottavat monesti Oinaalle suuria vaikeuksia.

Oinas on merkkinä hyvinkin fyysinen, joten säännöllinen liikunta on hänelle erittäin suositeltavaa tai lähes elinehto. Ihanteellisinta olisi, että liikuntaan liittyisi osana kilpailu, koska liikunta ihan huvin vuoksi ei välttämättä Oinasta kiinnosta. Kohtuullisen yleistä on myös se, että Oinas oirehtii henkisiä ongelmiaan fyysisesti, esim. anoreksian kautta.

Rakkaudessa Oinas syttyy helposti, on suorasukainen ja uskollinen, mutta kiinnostus saattaa sammua aivan yhtä äkillisesti kuin mitä se alkoikin. Lisäksi hän pitää flirttailusta ja etenkin miespuolisilla Oinailla on taipumusta machoiluun ja he voivat pönkittää itsetuntoaan valloituksia tekemällä. Parisuhteessa ja muissakin ihmissuhteissa Oinaalle voi toisen osapuolen tarpeiden huomioiminen olla hieman vaikeaa, koska hän on viime kädessä kuitenkin minä-keskeinen. Parhaimmillaan Oinas on kumppanina kuitenkin hauska, vallaton, kiihkeä ja rehellinen luonnonlapsi, jonka seurassa aika ei käy pitkäksi.

Ammatillisesti Oinas sopii esim. poliisiksi, vartijaksi, palomieheksi tai sotilaaksi, sekä ylipäänsä kaikkeen ensiapu- ja kriisiryhmien tehtäviin. Näissä Oinas pääsee toteuttamaan rohkeaa ja toiminnanhaluista puoltaan. Oinas sopii hyvin myös urheilun pariin ja yrittäjäksi tai muuhun suhteellisen itsenäiseen työhön. Johtotehtävissä Oinas on elementissään ainakin omasta mielestään, mutta mikäli muiden huomioiminen ei onnistu tai Oinas sortuu kärsimättömyyteen, hän joutunee epäsuosioon suuremman työyhteisön johtajana. Oinaan planeetan Marsin alueeseen kuuluvat rauta, teräs ja terävät esineet, joten Oinaat voivat viihtyä myös metalliteollisuudessa, rakennusalalla, liikenteessä tai sairaaloiden kirurgisilla osastoilla. Taiteen alalla ja politiikassakin Oinas voi viihtyä hyvin, joskin viimeksi mainitulla alalla Oinaan taipumus sooloiluun ei välttämättä ole hyvä asia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.