IRC-Galleria

mmarjjou

mmarjjou

moro paskoille !
Siis, mäpä kerron teille stoorin :o
Me oltiin kemianluokas, meil oli joku pelle sijainen, joka aiko päästää meijät tunnilt aikasemmi jostain syystä :D Oltii menos jo käytäväs, ku meijän joku ihme talkkari (tai joku :DD ) tuli sanoo, et takas luokkaan ja heti :o eka luultii, et oltii tehty jotain, mut sitte se sano et se haluu puhuu meijän maikan kans.
No, ne puhu siin käytäväs. Koht tää maikka tulee takas ihan valkosena, ja alkaa selittää, et "joo, ette saa viel mennä ulos, ku en saa päästää liian aikasin." HAH, MELKEIN USKOTTIIN. No, sit se kerto meille, et koulus joku tyyppi liikkuu aseen kaa :o
Koht tuli kuulutus, et kaikki lukistee ovet + ikkunat ja on hiljaa luokis, ja et KUKAAN ei poistu :o Et kytät tulee kiertää luokis, sillee et ku ne tulee ni pitää avaa ovi, ja ne tsekkaa et kaikki on OK.
No, me oltii luokis, jotkut itki ja oli peloissaa. Ja kaikki vaa valitti mulle ku mä seisoin ikkunalaudal ja kattelin niiden poliisien aseita :o (oli muute siistei <sydän> )
Koht tulee kuulutus, et voi poistuu, se oliki joku väärinkäsitys, ku joku lukiolainen oli ollu menos näytelmäharjotuksiin, ja kulkenu joku softis kädes siin pihal :DD
Jännityst elämään :
D



Vitun pellet :
D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.