IRC-Galleria

juhannus 2008 ^^,Maanantai 23.06.2008 15:50

Mikäs siinä laukaassa oltiin. to-su siellä oli kyllä mukavaa. yhden päivän kännit ja perkeleen hyvää ruokaa! satoi tai paistoi, ei se menoo haittanu :D Nukuttiin aitassa jossa ei ollu "hämähäkkejä" mä kyllä niitä näin ainakin kaks kappaletta!

Lähdettiin sitten lauantaina kahdestaan ajelemaan Suolahdelle ja Äänekoskelle.....

M sanoo: hyi, mikä haju tää on!!!?
T sanoo: No sä spräkäsit! :D
M: NO en kyllä ole minä!
(ollaan juuri menossa äänekoskelle)
M: hyi vittu! se on toi juustotehdas ehkä. ainakin luulisin nii!!
**TERVETULOA ÄÄNEKOSKELLE! OTTAKAA KAASUNAAMARIT MUKAAN!**

Lauantaina meille tuli Tompan kanssa 1vuos<3<3

Ja perjantaina oltiin siellä lavatanseissa, ja uskokaa tai älkää, vitun hieno meininki!!
Hienompi kuin jossai Karkkilan yläkerrassa!!!
Kalliit juotavat siellä tosiaan oli, mutta mikäs siinä sitten :D

seuraava päivä oli krapula päivä ^^

no sunnuntaina lähettiin takaisin... se ei menny niin kuin piti.. Kuhmoisten kohalla autohajos!! mitä vittua!! paniikki! tomppa kusetatko sä!? jäätiin aika vaarallisiseen paikkaan, 100 alue ja auton vauhti hidastuu.. hidastuu.... ja stop. Siinä me ollaan tienvieressä, autoilijat tööttäitee. eiku hätävilkut päälle. Tomppa yrittää ottaa selvää mikä on vikana... ei starttaa.. vittu!! eiku työntämään obelix tiensivusta pienelle sivutielle.. ja nopeesti tai täs on vitunmoinen kolari! onneks saatiin se hyvin työnnettyy sellaisessa välissä jolloin autoja ei hirveesti tullu. No ei siinä mitään.. Kannusten suku on onneks tunnettu..
ja meitä tuli (2 tunnin päästä, kun oli puhelut joka paikkaan soitettu ja tarkistettu) hinaamaan läheiselle korjaamolle kaksi todella ystävällistä ihmistä. tuttuja mutta ei meille vaan tompan faijalle :D Pyysivät syömään heille, ei paljon tullu mieleen sanoo ei kun maha oli huutanu ruokaa jo monta tuntia!! Oli perskeleen hyvät pöperöt, ja hienoin kämppä minkä olin oikinä nähny omin silmin! (omat baari huoneet ja voih!!) No sitten kymmenen jälkeen tompan mutsi ja faija tuli hakemaan meijät.Ja oltiin kotona vasta puol 2!!ja kotona odotti aivan kamala sotku. mun siskon jäljiltä!!! kiits vaan!! nukkumaan! voi vittu mikä päivä.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.