IRC-Galleria

muruezkimo

muruezkimo

ELÄÄ JÄLLEEN VAI ELÄÄKÖ SITTENKÄÄN...

Uusimmat blogimerkinnät

OireetSunnuntai 11.01.2009 20:13



Sitä se teettää!
Diagnosoi vakava tapaus.Rakastuneiden ihmisten käytöksestä on huomioitu, että rakkauteen tarvitaan vähintään kaksi ihmistä. Eräissä tilanteissa jo kolmen ihmisen keskinäinen rakastuminen voi johtaa vakaviin seurauksiin. Ihmisten keskinen rakastuminen näkyy normaalin ihmisen näkökulmasta kuvottavana toimintana. Rakastuneet voivat painaa huuliaan yhteen ja jopa työntää kielensä toistensa suuhun, minkä normaali ihminen ymmärtää hyvin epähygieeniseksi toiminnaksi.

Rakastuneet ihmiset harrastavat usein seksiä, etenkin jos uskovat Hollywoodin näkemykseen. Rakkauden kroonisemmissa, ns. ”parisuhteen” vaiheissa he kuitenkin lakkaavat harrastamasta seksiä keskenään. Joskus kuitenkin tapahtuu ”vahinko”, jolloin saattaa seurata sukupuolitaudeista kamalin: elävä lapsi. Tästä syystä näitä pikku perkeleitä kutsutaankin leikkisästi ”rakkauden hedelmiksi”. Kyseinen ilmaisu kuitenkin hälventää näiden ”lasten” vaarallisuutta ja elinikäisyyttä. Pahimmassa tapauksessa ne ovat riesana koko loppuelämän. Seksin harrastaminen ei siis ole hyväksi rakastuneille ihmisille, koska uhrit saattavat jopa joskus mielenterveyshäiriöhallusinaatioissaan "haluta" lapsia!

Vain evoluutikot uskovat, että tämä lasten haluaminen, vauvakuume, ei olisi sairaus. (Vaikka jokainen täysijärkinenhän näkee sen jo nimestä!) Heistä heidän suttuisien geeniensä levitteleminen on elämän tarkoitus. Vaikka taudeilla ei oikeasti ole mitään tarkoitusta, ne vain ovat. Ainut hyvä tauti on tuhottu tauti.

On epäselvää, onko rakkaus tartuntatauti. Ja jos se on tartuntatauti, niin onko se pelkästään elämätaudin sivuoire, joka joskus nousee esiin. Se kuitenkin tiedetään, että jos joku tyttö menee naimisiin, hänen naispuoleiset ystävänsä menevät pian naimisiin myös. Miesten puolella rakkaus ei kuitenkaan näytä leviävän samalla tavalla.

Mutta toisaalta: rakkauden seuraukset ovatkin miehille vaarallisempia kuin naisille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.