IRC-Galleria

No jooh...Torstai 05.10.2006 15:35

Kävin eilen optikolla, kun iskä sai sellasen kortin missä oli hänen mahdollisuus käydä optikolla ja alhaalla luki "ps. jos et itse tarvitse aikaa voit antaa sen jollekkin ystävällesi tai tutullesi"
Noh, iskä tietysti lähti käyttää minuu, ku valitan aina että oon sokee..

Saatiin aika varattua klo. 16. Optikko -setä tutki miun silmiä sun muuta, kuten varmaan kaikki jotka on optikkolla käyneet tietää. Huomasin todella että mulla on oikeesti ihan piru huono näkö. En siis nää kauas...

Optikko -setä suositteli mulle laseja mikäli tahon. No, en nyt tiie tahtooko kukaan laseja, mutta pakkohan ne oli kai ottaa ku ei muuten nää ja en kestä enää tätä kamalaa päänsärkyä.

Kaikkein vaikeinta oli valita ne kehykset vai mitkä ne nyt on. Mulle yritettiin työntää punasia, liloja ja vaikka mitä muuta väriä. Loppujen lopuksi kaikista sadoista kehyksistä sain päätetyksi yhdet. Voiko oikeesti olla niin vaikeeta valita yhet kehykset. Otin kumminkin sellaset mustat jännän malliset.

Iskä ku oli mukana ni siltä oli turha kysyy mitkä mun päähän käy, ku vastaus oli aina sama "onhan nuokin ihan hyvä, en oikein tiiä. Kohan mitkä otat". *huokaus*

Ens viikolla vissiin pitäs lasien tulla.. Sen sit näkee miten niihin tottuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.